Povezane vesti
"Život mi je neizvestan, stalno sam na nekom čekanju": Mirka Vasiljević progovorila o turbulencijama u braku sa Vujadinom…
Blic 23.04.2024
Glumica Mirka Vasiljević ima četvoro dece sa fudbalerom Vujadinom Savićem, a sada je objasnila zbog čega nakon 15 godina i dalje nisu rekli sudbonosno "da". - Naravno da želim venčanje i desiće se, ali moram da kažem da sam ja kriva što još nije… »
Mirka Vasiljević otkriva zbog čega nije u braku sa Vujadinom Savićem: Sama sam kriva!
Svet plus 23.04.2024
Mirka Vasiljević i Vujadin Savić imaju četvoro dece, a najčešće pitanje koje im se postavlja je: Kada će svadba? Ovom mladom paru koji uživa u svojoj ljubavi, prioritet nije nikada bio venlanje već da decu izvedu na pravi put, a poznata glumica… »
"Sama sam kriva što se još nisam udala!" Mirka Vasiljević 15 godina odlaže venčanje, a evo šta bi Vujadin odmah uradio!
Kurir 23.04.2024
Mirka Vasiljević je ispričala da je ona ta koja stopira venčanje, iako Vujadin želi što pre da stanu na ludi kamen. - Sama sam kriva što se još nisam udala, kaže Mirka Vasiljević (33)! Popularna glumica, koja sa fudbalerom Vujadinom Savićem (33)… »
Vesti dana »
Posle eksplozije i oštećenja kanala Ibar - Lepenac: U Zubinom Potoku prekinuto snabdevanje vodom
Kurir pre 2 satajoš 6 povezanih
"Spreman sam da odmah okončam rat s: Rusijom!" Zelenski prelomio: Ne mora da se vraća teritorija, imam samo jedan uslov!"
Blic pre 6 satijoš 3 povezane
Petrušev načeo, Teodosić nastavio, Dobrić dovršio: Bajern u „Areni“ prošao kao Štutgart na „Marakani“
Danas pre 2 satajoš 3 povezane
Razrešene Jelena Tanasković i Anita Dimoski nakon hapšenja zbog urušavanja nadstrešnice
Danas pre 6 satijoš 1 povezana
Hiljade Gruzijaca na ulici posle odluke vlasti da odloži kandidaturu za EU
Danas pre 7 satijoš 1 povezana