Povezane vesti
Uhapšena poznata influenserka
B92 23.04.2024
U zajedničkoj akciji SIPA-e, MUP-a KS i OSA BiH, kodnog naziva "Black Tie 2", uhapšene su 23 osobe, među kojima i bosanskohercegovačka influenserka Adna Helić (29). Pripadnici SIPA-e su ceio dan pretraživali njen kozmetički salon i na kraju je… »
Oglasila se Dušica Jakovljević: Voditeljka progovorila o skandalu i hapšenju koje trese region
Blic 23.04.2024
Voditeljka Dušica Jakovljević oglasila se nakon što je uhapšena influenserka Adna Helić (29), koja je njena drugarica. - Sa Adnom sam sarađivala dok sam boravila u Sarajevu, pratile smo se na Instagramu i ne znam o čemu se radi. Znam da je to jedna… »
Oglasila se Dušica Jakovljević posle skandala: Voditeljka progovorila o hapšenju koje trese region
Kurir 23.04.2024
Voditeljka Dušica Jakovljević oglasila se nakon što je uhapšena influenserka Adna Helić (29), koja je njena drugarica. - Sa Adnom sam sarađivala dok sam boravila u Sarajevu, pratile smo se na Instagramu i ne znam o čemu se radi. Znam da je to jedna… »
Uhapšena influenserka: Pretresli joj kozmetički salon, pa završila u zatvoru
Nova 23.04.2024
Influsenerka Adna Helić (29) uhapšena je u zajedničkoj akciji organa bezbednosti BiH kodnog naziva "Black Tie 2" sa još 23 osobe. Adna Helić, koja je inače i drugarica voditeljke Dušice Jakovljević, već jednom se nađla u centru pažnje javnosti… »
Uhapšena drugarica Dušice Jakovljević! Influenserki pretresali kozmetički salon, stavili joj lisice na ruke
Kurir 23.04.2024
Influsenerka Adna Helić (29), koja je inače i drugarica voditeljke Dušice Jakovljević, uhapšena je u zajedničkoj akciji organa bezbednosti BiH kodnog naziva "Black Tie 2" sa još 23 osobe. Adna Helić je postala "poznata" kada je na Instagramu… »
Uhapšena drugarica Dušice Jakovljević: Influenserki pretresali kozmetički salon, pa joj stavili lisice
Blic 23.04.2024
Influsenerka Adna Helić (29), koja je inače i drugarica voditeljke Dušice Jakovljević, uhapšena je u zajedničkoj akciji organa bezbednosti BiH kodnog naziva "Black Tie 2" sa još 23 osobe. Adna Helić je postala "poznata" kada je na Instagramu… »
Vesti dana »
"Poprskao policajca suzavcem": Dačić o slučaju privođenja čoveka (74) na protestu u Novom Sadu: Lekari nisu utvrdili povrede, sada ispada da ga je neko u policiji pretukao
Blic pre 2 satajoš 2 povezane
„Hoćemo da pokažemo napredak kao tim i u februaru“: Pešić i u „nebitnim“ mečevima želi kompletnu reprezentaciju
Danas pre 4 satijoš 2 povezane
Dačić o protestima: Policija uzdržana, ali neće se tolerisati drastično narušavanje javnog reda
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
Oteo miroslava miškovića, uzeo milion od otkupa: Glavni grobar klana Miloš Simović je sahranjivao žrtve, a počeo je kao sitni lopov iz zemuna
Blic pre 5 satijoš 1 povezana
Razgovarali Erdogan i Putin: Turska namerava da poveća trgovinsku razmenu sa Rusijom
Blic pre 40 minutajoš 1 povezana