Повезане вести

Ухапшена позната инфлуенсерка

Ухапшена позната инфлуенсерка

Б92 23.04.2024
У заједничкој акцији СИПА-е, МУП-а КС и ОСА БиХ, кодног назива "Блацк Тие 2", ухапшене су 23 особе, међу којима и босанскохерцеговачка инфлуенсерка Адна Хелиц́ (29). Припадници СИПА-е су цеио дан претраживали њен козметички… »
Огласила се Душица Јаковљевић: Водитељка проговорила о скандалу и хапшењу које тресе регион

Огласила се Душица Јаковљевић: Водитељка проговорила о скандалу и хапшењу које тресе регион

Блиц 23.04.2024
Водитељка Душица Јаковљевић огласила се након што је ухапшена инфлуенсерка Адна Хелић (29), која је њена другарица. - Са Адном сам сарађивала док сам боравила у Сарајеву, пратиле смо се на Инстаграму и не знам о чему се ради… »
Ухапшена инфлуенсерка: Претресли јој козметички салон, па завршила у затвору

Ухапшена инфлуенсерка: Претресли јој козметички салон, па завршила у затвору

Нова 23.04.2024
Инфлусенерка Адна Хелић (29) ухапшена је у заједничкој акцији органа безбедности БиХ кодног назива "Блацк Тие 2" са још 23 особе. Адна Хелић, која је иначе и другарица водитељке Душице Јаковљевић, већ једном се нађла у центру… »
Ухапшена другарица Душице Јаковљевић! Инфлуенсерки претресали козметички салон, ставили јој лисице на руке

Ухапшена другарица Душице Јаковљевић! Инфлуенсерки претресали козметички салон, ставили јој лисице на руке

Курир 23.04.2024
Инфлусенерка Адна Хелић (29), која је иначе и другарица водитељке Душице Јаковљевић, ухапшена је у заједничкој акцији органа безбедности БиХ кодног назива "Блацк Тие 2" са још 23 особе. Адна Хелић је постала "позната" када је… »

Вести дана »