Повезане вести
Ухапшена позната инфлуенсерка
Б92 23.04.2024
У заједничкој акцији СИПА-е, МУП-а КС и ОСА БиХ, кодног назива "Блацк Тие 2", ухапшене су 23 особе, међу којима и босанскохерцеговачка инфлуенсерка Адна Хелиц́ (29). Припадници СИПА-е су цеио дан претраживали њен козметички… »
Огласила се Душица Јаковљевић: Водитељка проговорила о скандалу и хапшењу које тресе регион
Блиц 23.04.2024
Водитељка Душица Јаковљевић огласила се након што је ухапшена инфлуенсерка Адна Хелић (29), која је њена другарица. - Са Адном сам сарађивала док сам боравила у Сарајеву, пратиле смо се на Инстаграму и не знам о чему се ради… »
Ухапшена инфлуенсерка: Претресли јој козметички салон, па завршила у затвору
Нова 23.04.2024
Инфлусенерка Адна Хелић (29) ухапшена је у заједничкој акцији органа безбедности БиХ кодног назива "Блацк Тие 2" са још 23 особе. Адна Хелић, која је иначе и другарица водитељке Душице Јаковљевић, већ једном се нађла у центру… »
Ухапшена другарица Душице Јаковљевић! Инфлуенсерки претресали козметички салон, ставили јој лисице на руке
Курир 23.04.2024
Инфлусенерка Адна Хелић (29), која је иначе и другарица водитељке Душице Јаковљевић, ухапшена је у заједничкој акцији органа безбедности БиХ кодног назива "Блацк Тие 2" са још 23 особе. Адна Хелић је постала "позната" када је… »
Вести дана »
Трамп разочаран што Зеленски није прочитао мировни план за Украјину
Спутник пре 49 минутајош 24 повезане
Анђелковић: Пријава нелегалних објеката у 586 пошта широм Србије, обучено 2.503 радника
РТВ пре 9 минутајош 22 повезане