Povezane vesti
Horor španske teniserke: Rekli su mi da ću moći da igram još samo nekoliko godina
Večernje novosti 23.04.2024
Španska teniserka Paola Badosa nagovestila je da bi mogla da završi karijeru, nakon što su joj lekari rekli da će biti komplikovano da nastavi da igra zbog problema sa povredama. Foto: EPA-EFE/YOAN VALAT Badosa je pre dve godine bila druga teniserka… »
"Rekli su mi da ću moći da igram još nekoliko godina, tek mi je 26"
B92 23.04.2024
Španska teniserka Paula Badosa nagovestila je da bi mogla da završi karijeru, nakon što su joj lekari rekli da će biti komplikovano da nastavi da igra zbog problema sa povredama. Badosa je pre dve godine bila druga teniserka sveta, ali su od tada… »
Badosa: Budim se s bolovima, ponekad jedva izdrživim
Sportski žurnal 23.04.2024
Španska teniserka zbog povrede leđa zabrinuta za nastavak karijere. Paola Badosa je nagovestila kraj karijere, nakon što su lekari rekli da će biti komplikovano da nastavi da igra zbog problema sa povredama. Španska teniserka je pre dve godine bila… »
Vesti dana »

Dačić: Fotografija koju je Dijana Hrka prijavila kao uznemirujuću nije naknadno poslata, nastala još u martu 2020.
Blic pre 3 satajoš 3 povezane

Đoković uspešno započeo turnir u Majamiju: Hidžikata je „arhiviran“, sledi meč sa Argentincem
Danas pre 3 satajoš 2 povezane

(VIDEO) Građani se okupili ispred niške policije: Ne zna se zašto je priveden student Mateja Nikolić, ne dozvoljava se ulazak advokata
Danas pre 1 satjoš 2 povezane

MUP: Zbog drastičnog narušavanja javnog reda i mira u Nišu policija će privesti odgovorne
Danas pre 4 satijoš 1 povezana