Повезане вести
Објављено решење о отказу душице Јаковљевић! У документу пише да због ових разлога није долазила на посао
Блиц 23.04.2024
Душица Јаковљевић престала је да ради као водитељ на "Хајп" телевизији, а сада је објављено решење о њеном отказу. У документу који је доспео до јавности пише да Душица једног дана децембра није дошла на посао због, како се… »
"Месец дана сам била на неплаћеном" Душица Јаковљевић проговорила о отказу, открила разлоге одласка, а ево какве планове има…
Курир 23.04.2024
Душица Јаковљевић престала је да ради као водитељ на "Хајп" телевизији, а сада је за ткрила због чега је дошло до прекида радног односа. - Истина је да смо се разишли, да ли сам дала или добила отказ најмање је битно. Разишли… »
Душица Јаковљевић о отказу: Није важно да ли сам га добила или дала, више ништа нећу потписати на „шврљни“
Нова 23.04.2024
Душица Јаковљевић стекла је популарност као водитељкан бројних емисија, а у претходном периоду радила је на "Хајп" телевизији, са којом је сада прекинула радни однос. Душица Јаковљевић је престала да ради као водитељка на… »
Вести дана »

БЛОГ УЖИВО Полиција забранила студентима и грађанима пролазак на Војну параду: Примећени крупни мушкарци са црвеним тракама
Нова пре 13 минутајош 37 повезаних

Регионалне власти у Украјини: Једна особа погинула и десетак рањено у руским нападима
Нови магазин пре 1 сатјош 23 повезане

уживо Велики број грађана очекује почетак параде "Снага јединства 2025": Више од 10.000 учесника
Еуроневс пре 13 минутајош 17 повезаних

Естонија тражи НАТО консултације после упада Русије у ваздушни простор
BBC News пре 53 минутајош 13 повезаних