Povezane vesti
Veselinović o Savu Manojloviću: U kontaktu smo, voleo bih da to bude zajednički opozicioni nastup
Nova 23.04.2024
Dobrica Veselinović iz Zeleno-levog fronta rekao je u emisiji N1 Studio Live da je u kontaktu sa Savom Manojlovićem. "Ja bih voleo da to bude zajednički opozicioni nastup, ali doneće odluku za koju smatraju da je najbolja, mi ćemo tu odluku… »
Veselinović (ZLF): Voleo bih zajednički opozicioni nastup, sa Manojlovićem
Beta 23.04.2024
Predstavnik Zeleno-levog fronta (ZLF) Dobrica Veselinović izjavio je danas da je, u vezi sa predstojećim izborima, u kontaktu sa predstavnikom pokreta "Kreni- Promeni" Savom Manojlovićem. "Voleo bih da to bude zajednički opozicioni nastup, ali doneće… »
Veselinović: U kontaktu smo sa Savom Manojlovićem, voleo bih da to bude "zajednički opozicioni nastup"
NIN 23.04.2024
Dobrica Veselinović iz Zeleno-levog fronta rekao je da je u kontaktu sa Savom Manojlovićem i da bi on voleo da to bude "zajednički opozicioni nastup". Kako je rekao, odluka o izlasku na izbore bila je teška, nisu želeli da to bude posledica… »
Dobrica Veselinović: U kontaktu sam sa Savom Manojlovićem, voleo bih da to bude zajednički opozicioni nastup
Blic 23.04.2024
Dobrica Veselinović iz Zeleno-levog fronta rekao je da je u kontaktu sa Savom Manojlovićem i da bi voleo da imaju "zajednički opozicioni nastup" na beogradskim i lokalnim izborima 2. juna. Ali, kako je rekao, Manojlović će doneti "odluku za koju… »
Veselinović o Manojloviću: U kontaktu smo, voleo bih da to bude zajednički opozicioni nastup
Novi magazin 23.04.2024
Dobrica Veselinović iz Zeleno-levog fronta rekao je u emisiji N1 Studio Live da je u kontaktu sa Savom Manojlovićem. "Ja bih voleo da to bude zajednički opozicioni nastup, ali doneće odluku za koju smatraju da je najbolja, mi ćemo tu odluku… »
Veselinović o Manojloviću: U kontaktu smo, voleo bih da to bude zajednički opozicioni nastup
N1 Info 23.04.2024
Dobrica Veselinović bi voleo zajednički nastup sa Savom Manojlovićem na izborima
Danas 23.04.2024
Dobrica Veselinović iz Zeleno-levog fronta rekao je u emisiji N1 Studio Live da je u kontaktu sa Savom Manojlovićem. „Ja bih voleo da to bude zajednički opozicioni nastup, ali doneće odluku za koju smatraju da je najbolja, mi ćemo tu odluku… »
Vesti dana »
Šestorica policajaca suspendovana jer nisu reagovali na uništavanje murala u Severnoj Mitrovici
Danas pre 8 satijoš 1 povezana
Mile Kekin: Ako se svi pristojni ljudi povuku – jedina je opcija jednoumlje, diktatura
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
Savo Manojlović: Vučić glavni kreator incidenata, želi da sakrije korupciju od 65 miliona evra
Danas pre 9 satijoš 1 povezana
Završena obnova Notr Dam Parižani će uskoro moći da po prvi put uđu u katedralu nakon razornog požara od pre 5 godina
Kurir pre 1 satjoš 2 povezane