Повезане вести
Веселиновић о Саву Манојловићу: У контакту смо, волео бих да то буде заједнички опозициони наступ
Нова 23.04.2024
Добрица Веселиновић из Зелено-левог фронта рекао је у емисији Н1 Студио Ливе да је у контакту са Савом Манојловићем. "Ја бих волео да то буде заједнички опозициони наступ, али донеће одлуку за коју сматрају да је најбоља, ми… »
Веселиновић (ЗЛФ): Волео бих заједнички опозициони наступ, са Манојловићем
Бета 23.04.2024
Представник Зелено-левог фронта (ЗЛФ) Добрица Веселиновић изјавио је данас да је, у вези са предстојећим изборима, у контакту са представником покрета "Крени- Промени" Савом Манојловићем. "Волео бих да то буде заједнички… »
Веселиновић: У контакту смо са Савом Манојловићем, волео бих да то буде "заједнички опозициони наступ"
НИН 23.04.2024
Добрица Веселиновић из Зелено-левог фронта рекао је да је у контакту са Савом Манојловићем и да би он волео да то буде "заједнички опозициони наступ". Како је рекао, одлука о изласку на изборе била је тешка, нису желели да то… »
Веселиновић о Манојловићу: У контакту смо, волео бих да то буде заједнички опозициони наступ
Н1 Инфо 23.04.2024
Добрица Веселиновић из Зелено-левог фронта рекао је у емисији Н1 Студио Ливе да је у контакту са Савом Манојловићем. "Ја бих волео да то буде заједнички опозициони наступ, али донеће одлуку за коју сматрају да је најбоља, ми… »
Добрица Веселиновић би волео заједнички наступ са Савом Манојловићем на изборима
Данас 23.04.2024
Добрица Веселиновић из Зелено-левог фронта рекао је у емисији Н1 Студио Ливе да је у контакту са Савом Манојловићем. „Ја бих волео да то буде заједнички опозициони наступ, али донеће одлуку за коју сматрају да је најбоља, ми… »
Вести дана »
Након блокаде деканата одржан састанак са деканом Филозофског факултета у Новом Саду због отказа Јелени Клеут
Машина пре 4 сатијош 34 повезане
Мол купује 56,15 одсто НИС-а, АДНОЦ улази у власништво као мањински акционар
Н1 Инфо пре 1 сатјош 26 повезаних
Трамп повезао атак на Гренланд са недобијањем Нобелове награде за мир: Из Осла му одговорили
Телеграф пре 12 минутајош 86 повезаних
Напрасни прекид избора за Савет РЕМ-а: Страх власти од Европе или неочекивана љубав према поштовању закона
Н1 Инфо пре 32 минутајош 30 повезаних