Повезане вести

Веселиновић о Саву Манојловићу: У контакту смо, волео бих да то буде заједнички опозициони наступ

Веселиновић о Саву Манојловићу: У контакту смо, волео бих да то буде заједнички опозициони наступ

Нова 23.04.2024
Добрица Веселиновић из Зелено-левог фронта рекао је у емисији Н1 Студио Ливе да је у контакту са Савом Манојловићем. "Ја бих волео да то буде заједнички опозициони наступ, али донеће одлуку за коју сматрају да је најбоља, ми… »
Веселиновић (ЗЛФ): Волео бих заједнички опозициони наступ, са Манојловићем

Веселиновић (ЗЛФ): Волео бих заједнички опозициони наступ, са Манојловићем

Бета 23.04.2024
Представник Зелено-левог фронта (ЗЛФ) Добрица Веселиновић изјавио је данас да је, у вези са предстојећим изборима, у контакту са представником покрета "Крени- Промени" Савом Манојловићем. "Волео бих да то буде заједнички… »
Веселиновић: У контакту смо са Савом Манојловићем, волео бих да то буде "заједнички опозициони наступ"

Веселиновић: У контакту смо са Савом Манојловићем, волео бих да то буде "заједнички опозициони наступ"

НИН 23.04.2024
Добрица Веселиновић из Зелено-левог фронта рекао је да је у контакту са Савом Манојловићем и да би он волео да то буде "заједнички опозициони наступ". Како је рекао, одлука о изласку на изборе била је тешка, нису желели да то… »
Веселиновић о Манојловићу: У контакту смо, волео бих да то буде заједнички опозициони наступ

Веселиновић о Манојловићу: У контакту смо, волео бих да то буде заједнички опозициони наступ

Н1 Инфо 23.04.2024
Добрица Веселиновић из Зелено-левог фронта рекао је у емисији Н1 Студио Ливе да је у контакту са Савом Манојловићем. "Ја бих волео да то буде заједнички опозициони наступ, али донеће одлуку за коју сматрају да је најбоља, ми… »
Добрица Веселиновић би волео заједнички наступ са Савом Манојловићем на изборима

Добрица Веселиновић би волео заједнички наступ са Савом Манојловићем на изборима

Данас 23.04.2024
Добрица Веселиновић из Зелено-левог фронта рекао је у емисији Н1 Студио Ливе да је у контакту са Савом Манојловићем. „Ја бих волео да то буде заједнички опозициони наступ, али донеће одлуку за коју сматрају да је најбоља, ми… »

Вести дана »