Povezane vesti
PARTIZAN IPAK NASTUPA NA POLUFINALU KUPA SRBIJE PROTIV CRVENE ZVEZDE
Ozon 23.04.2024
Fudbalski klub Partizan doneo je odluku da ipak izađe na teren u sutrašnjem polufinalnom meču Kupa Srbije protiv Crvene zvezde, uprkos nezadovoljstvu tretmanom kluba od strane Fudbalskog saveza Srbije i sudijske organizacije. U saopštenju kluba… »
Partizan odlučio da igra Kup utakmicu protiv Zvezde
Radio sto plus 23.04.2024
“Iako nezadovoljni stanjem u domaćem fudbalu, gde naš klub ima neravnopravan tretman od strane Fudbalskog saveza Srbije i sudijske organizacije pre svega, iz obaveze prema igračima, navijačima, istoriji kluba i takmičenju Kupa naše zemlje, doneta… »
Ni slovo o partizanovom zidu ćutanja! Milojević jasan pred polufinale Kupa: "Znam šta ćete me pitati, to ne želim da…
Kurir 23.04.2024
Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana u sredu od 19 časova na Marakani odmeriće snage u polufinalu Kupa Srbije. Klub iz Humske odlučio se za zid ćutanja i otkazao je svoju konferenciju za medije, dok se ispred Zvezde medijima obratio šef stručnog… »
"E, ovako, pošto znam šta ćete da me pitate": Pogledajte kako je Milojević reagovao na pitanje o Partizanu
Telegraf 23.04.2024
Trener Zvezde ističe da je fokusiran samo na svoj tim i da se spremaju kao da igraju meč. Trener Crvene zvezde Vladan Milojević održao je konferenciju za medije pred polufinale Kupa, koje se u sredu od 19.00 igra na stadionu Rajko Mitić, a gde je… »
Vesti dana »
Mir božiji, Hristos se rodi! Slavimo najradosniji hrišćanski praznik, rođenje Isusa Hrista! Evo šta nalažu običaji na današnji dan
Kurir pre 28 minutajoš 9 povezanih
Trampova pobeda zvanično potvrđena na zajedničkoj sednici oba doma Kongresa SAD
Danas pre 10 satijoš 2 povezane
Razoran zemljotres pogodio aziju: Više od 50 mrtvih i 62 povređenih, vatrogasci tragaju za telima pod ruševinama (video)
Blic pre 22 minutajoš 1 povezana