Повезане вести
Партизан одлучио да игра Куп утакмицу против Звезде
Радио сто плус 23.04.2024
“Иако незадовољни стањем у домаћем фудбалу, где наш клуб има неравноправан третман од стране Фудбалског савеза Србије и судијске организације пре свега, из обавезе према играчима, навијачима, историји клуба и такмичењу Купа… »
Ни слово о партизановом зиду ћутања! Милојевић јасан пред полуфинале Купа: "Знам шта ћете ме питати, то не желим да…
Курир 23.04.2024
Фудбалери Црвене звезде и Партизана у среду од 19 часова на Маракани одмериће снаге у полуфиналу Купа Србије. Клуб из Хумске одлучио се за зид ћутања и отказао је своју конференцију за медије, док се испред Звезде медијима… »
"Е, овако, пошто знам шта ћете да ме питате": Погледајте како је Милојевић реаговао на питање о Партизану
Телеграф 23.04.2024
Тренер Звезде истиче да је фокусиран само на свој тим и да се спремају као да играју меч. Тренер Црвене звезде Владан Милојевић одржао је конференцију за медије пред полуфинале Купа, које се у среду од 19.00 игра на стадиону… »
Вести дана »
Трамп: Европљани су слаби, Русија има снажну позицију у рату против Украјине
Бета пре 57 минутајош 30 повезаних
Вучић: Три могуће опције за НИС, све мора бити решено до 15. јануара, спремни смо да платимо…
Морава инфо пре 12 минутајош 26 повезаних
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 57 минутајош 32 повезане
Почетак примене Закона "Свој на своме" са преко 45.000 пријава за упис права својине у Србији
Наслови.аи пре 17 минутајош 46 повезаних
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 2 сатајош 29 повезаних