Повезане вести
Партизан одлучио да игра Куп утакмицу против Звезде
Радио сто плус 23.04.2024
“Иако незадовољни стањем у домаћем фудбалу, где наш клуб има неравноправан третман од стране Фудбалског савеза Србије и судијске организације пре свега, из обавезе према играчима, навијачима, историји клуба и такмичењу Купа… »
Ни слово о партизановом зиду ћутања! Милојевић јасан пред полуфинале Купа: "Знам шта ћете ме питати, то не желим да…
Курир 23.04.2024
Фудбалери Црвене звезде и Партизана у среду од 19 часова на Маракани одмериће снаге у полуфиналу Купа Србије. Клуб из Хумске одлучио се за зид ћутања и отказао је своју конференцију за медије, док се испред Звезде медијима… »
"Е, овако, пошто знам шта ћете да ме питате": Погледајте како је Милојевић реаговао на питање о Партизану
Телеграф 23.04.2024
Тренер Звезде истиче да је фокусиран само на свој тим и да се спремају као да играју меч. Тренер Црвене звезде Владан Милојевић одржао је конференцију за медије пред полуфинале Купа, које се у среду од 19.00 игра на стадиону… »
Вести дана »
"За поступак легализације пријављено више од 45.000 објеката" Софронијевић: Врло је једноставна процедура
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана
Студенти Правног факултета обележавају годину дана од почетка блокаде овог факултета
Данас пре 4 сатијош 1 повезана
Пијан ударао сестру у главу, па насрнуо на оца: Ужас у Обреновцу, мушкарац (29) ухапшен због породичног насиља
Блиц пре 2 сатајош 3 повезане