Повезане вести
Партизан одлучио да игра Куп утакмицу против Звезде
Радио сто плус 23.04.2024
“Иако незадовољни стањем у домаћем фудбалу, где наш клуб има неравноправан третман од стране Фудбалског савеза Србије и судијске организације пре свега, из обавезе према играчима, навијачима, историји клуба и такмичењу Купа… »
Ни слово о партизановом зиду ћутања! Милојевић јасан пред полуфинале Купа: "Знам шта ћете ме питати, то не желим да…
Курир 23.04.2024
Фудбалери Црвене звезде и Партизана у среду од 19 часова на Маракани одмериће снаге у полуфиналу Купа Србије. Клуб из Хумске одлучио се за зид ћутања и отказао је своју конференцију за медије, док се испред Звезде медијима… »
"Е, овако, пошто знам шта ћете да ме питате": Погледајте како је Милојевић реаговао на питање о Партизану
Телеграф 23.04.2024
Тренер Звезде истиче да је фокусиран само на свој тим и да се спремају као да играју меч. Тренер Црвене звезде Владан Милојевић одржао је конференцију за медије пред полуфинале Купа, које се у среду од 19.00 игра на стадиону… »
Вести дана »
Мали на форуму БЕЛТАЛКС: Србија више него удвостручила БДП по глави становника
НИН пре 25 минутајош 19 повезаних
‘Под репресијом’ – такав је грађански простор у Србији, према оцени ЦИВИЦУС Монитора
Машина пре 10 минутајош 12 повезаних
Браво за Горњи Милановац: Осим онлајн платформи, објекти се могу легализовати и у сеоским МЗ ФОТО
Б92 пре 24 минутајош 30 повезаних