Povezane vesti
PARTIZAN IPAK NASTUPA NA POLUFINALU KUPA SRBIJE PROTIV CRVENE ZVEZDE
Ozon 23.04.2024
Fudbalski klub Partizan doneo je odluku da ipak izađe na teren u sutrašnjem polufinalnom meču Kupa Srbije protiv Crvene zvezde, uprkos nezadovoljstvu tretmanom kluba od strane Fudbalskog saveza Srbije i sudijske organizacije. U saopštenju kluba ističe se… »
Partizan odlučio da igra Kup utakmicu protiv Zvezde
Radio sto plus 23.04.2024
“Iako nezadovoljni stanjem u domaćem fudbalu, gde naš klub ima neravnopravan tretman od strane Fudbalskog saveza Srbije i sudijske organizacije pre svega, iz obaveze prema igračima, navijačima, istoriji kluba i takmičenju Kupa naše zemlje, doneta je… »
Ni slovo o partizanovom zidu ćutanja! Milojević jasan pred polufinale Kupa: "Znam šta ćete me pitati, to ne želim da…
Kurir 23.04.2024
Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana u sredu od 19 časova na Marakani odmeriće snage u polufinalu Kupa Srbije. Klub iz Humske odlučio se za zid ćutanja i otkazao je svoju konferenciju za medije, dok se ispred Zvezde medijima obratio šef stručnog štaba… »
"E, ovako, pošto znam šta ćete da me pitate": Pogledajte kako je Milojević reagovao na pitanje o Partizanu
Telegraf 23.04.2024
Trener Zvezde ističe da je fokusiran samo na svoj tim i da se spremaju kao da igraju meč. Trener Crvene zvezde Vladan Milojević održao je konferenciju za medije pred polufinale Kupa, koje se u sredu od 19.00 igra na stadionu Rajko Mitić, a gde je rival… »
Vesti dana »

"Više me ne zanima da razgovaram sa: Njim!" Tramp ponovo opleo po Putinu nakon novog ultimatuma: "Razočaran sam"
Blic pre 2 minutajoš 35 povezanih

"Amerika je diktirala uslove evropskoj uniji!" Stručnjaci o postignutom trgovinskom sporazumu: Smanjenje carina je Trampova pregovaračka taktika!
Kurir pre 8 minutajoš 29 povezanih

Prvi novi tramvaj kreće sutra: Šapić predstavio obnovu voznog parka i najavio novu liniju 8
Nedeljnik pre 4 satijoš 26 povezanih

Nastavak nestabilnog vremena u Srbiji sa obilnim padavinama i najavom osveženja
Naslovi.ai pre 33 minutajoš 55 povezanih

Javio se heroj iz aviona koji je savladao teroristu: "Želeo sam da zaštitim ostale; Selim se u Beograd" VIDEO
B92 pre 28 minutajoš 26 povezanih