Povezane vesti
Sloba će da peva na usb, krvari baja! Desigerica udario na Radanovića i Pljugicu: Skinuo sam prikolicu
Mondo 23.04.2024
Dragomir Despić još jednom je udario na Slobu Radanovića, a pecnuo i bivšeg saradnika Luku Bijelovića Pljugicu. Dragomir Despić još jednom je udario na Slobu Radanovića, a pecnuo i bivšeg saradnika Luku Bijelovića Pljugicu. Kada su na društvenim mrežama… »
"Slobi neće biti dobro,: počeće da peva na USB" Desingerica ponovo potkačio Radanovića: "Takav je posao"
Blic 23.04.2024
Pevač Sloba Radanović je jednom prilikom potkačio Dragomira Despića, poznatijeg kao Desingerica, a reper je sada odlučio da uzvrati udarac. Dragomir je istakao da će svojom najnovijom pesmom u potpunosti pokoriti Slobu. - Objavio sam pesmu koja će… »
Vesti dana »
Jokić nasmejao američke novinare: Imam još ogrebotina, samo nisam želeo da se predam bez borbe
RTS pre 1 satjoš 43 povezane
Sporo krenuo, a onda - čista magija! Ovako je Nikola Jokić uništio Atlantu: Pogađao odakle je hteo, delio asistencije od kojih se vrti u glavi... (video)
Kurir pre 33 minutajoš 19 povezanih
Alarmantna situacija u Černobilju! Nuklearna elektrana teško oštećena posle dronskog napada, zaštitni omotač ne može da zaustavi širenje radijacije
Dnevnik pre 13 minutajoš 10 povezanih
SAD tvrde da je postignut napredak u pregovorima sa Ukrajinom o planu za okončanje rata
Danas pre 4 minutajoš 12 povezanih