Povezane vesti
Sloba će da peva na usb, krvari baja! Desigerica udario na Radanovića i Pljugicu: Skinuo sam prikolicu
Mondo 23.04.2024
Dragomir Despić još jednom je udario na Slobu Radanovića, a pecnuo i bivšeg saradnika Luku Bijelovića Pljugicu. Dragomir Despić još jednom je udario na Slobu Radanovića, a pecnuo i bivšeg saradnika Luku Bijelovića Pljugicu. Kada su na… »
"Sloba će početi da peva na USB, neće mu biti dobro!" Desingerica ponovo udario na Radanovića: Baja krvari!
Kurir 23.04.2024
Pevač Sloba Radanović je jednom prilikom potkačio Dragomira Despića, poznatijeg kao Desingerica, a reper je sada odlučio da uzvrati udarac. Dragomir je istakao da će svojom najnovijom pesmom u potpunosti pokoriti Slobu. - Objavio sam pesmu koja će… »
"Slobi neće biti dobro,: počeće da peva na USB" Desingerica ponovo potkačio Radanovića: "Takav je posao"
Blic 23.04.2024
Pevač Sloba Radanović je jednom prilikom potkačio Dragomira Despića, poznatijeg kao Desingerica, a reper je sada odlučio da uzvrati udarac. Dragomir je istakao da će svojom najnovijom pesmom u potpunosti pokoriti Slobu. - Objavio sam pesmu koja će… »
Vesti dana »
"Prekjuče me je pozvao i 9 minuta: Molio..." Čeda Jovanović se oglasio povodom smrti Dragana Markovića Palme: "Jutros mi nije odgovorio na poziv" (foto)
Blic pre 3 satajoš 20 povezanih
VJT u Novom Sadu traži pritvor za 13 osumnjičenih zbog pada nadstrešnice
Danas pre 2 satajoš 6 povezanih
Vučević se oprostio od Dragana Markovića Palme: "Uvek je posvećeno i predano radio u interesu Srbije"
Blic pre 4 satijoš 2 povezane