Povezane vesti
Tek mrtva planiram da dominiram! Jovana Jeremić o zaradi: Žene u Srbiji bi trebalo da uče od mene
Mondo 23.04.2024
Jovana Jeremić govorila je o zaradi na televiziji i poručila da je radila i bez para. Jovana Jeremić govorila je o zaradi na televiziji i poručila da je radila i bez para. Voditeljka Jovana Jeremić, koja je nedavno otkrila s koliko godina je izgubila… »
Jovana Jeremić progovorila o zaradi na televiziji, pa šokirala: "Tek mrtva planiram da dominiram i budem kao Merlin Monro"
Blic 23.04.2024
Voditeljka Jovana Jeremić svojim izjavama često šokira javnost, a sada je ponovo uspela u tome. Naime, Jovana je godinama u medijima, a kako ističe svoj posao toliko voli da svojevremeno radila i bez novca. - Radila sam i bez para i sa puno para jer ja… »
Vesti dana »

Ovaj dan je posebno važan za žene! Slavimo Veliku Gospojinu: Evo šta ne bi trebalo danas da uradite
Telegraf pre 23 minutajoš 10 povezanih

Izmene na linijama gradskog prevoza tokom "bir festa" Od danas pa do kraja meseca! Neke menjaju trasu, a ova stajališta se ukidaju
Kurir pre 3 minutajoš 4 povezane

Student Filozofskog priveden u autobusu, jedna osoba na protestu pogođena pirotehnikom u glavu
Radio 021 pre 4 minutajoš 1 povezana