Povezane vesti
Tek mrtva planiram da dominiram! Jovana Jeremić o zaradi: Žene u Srbiji bi trebalo da uče od mene
Mondo 23.04.2024
Jovana Jeremić govorila je o zaradi na televiziji i poručila da je radila i bez para. Jovana Jeremić govorila je o zaradi na televiziji i poručila da je radila i bez para. Voditeljka Jovana Jeremić, koja je nedavno otkrila s koliko godina je izgubila… »
Jovana Jeremić progovorila o zaradi na televiziji, pa šokirala: "Tek mrtva planiram da dominiram i budem kao Merlin Monro"
Blic 23.04.2024
Voditeljka Jovana Jeremić svojim izjavama često šokira javnost, a sada je ponovo uspela u tome. Naime, Jovana je godinama u medijima, a kako ističe svoj posao toliko voli da svojevremeno radila i bez novca. - Radila sam i bez para i sa puno para jer ja… »
Vesti dana »
VJT o slučaju Senjak: Od policije zatraženo da proveri imovinu i prihode jednog od uhapšenih
Serbian News Media pre 2 satajoš 26 povezanih
Sumnja u pranje novca: VJT naložio proveru porekla imovine bračnog para osumnjičenog za ubistvo na Senjaku
Newsmax Balkans pre 3 satajoš 77 povezanih
Vlada Srbije privremeno smanjuje akcize na naftne derivate do kraja maja 2026
Naslovi.ai pre 3 satajoš 31 povezana
MUP: Depeša o postupanju u slučaju nedozvoljenih radnji angažovanih u sektoru bezbednosti
RTV pre 50 minutajoš 17 povezanih
Cimera rezao nožem za jabuke, smetala mu: Buka... Ubica Luke (19) u zatvoru imao poseban režim: Otkrivena njegova jeziva prošlost
Blic pre 30 minutajoš 27 povezanih