Povezane vesti

Zašto Marije Šerifović nema u zvezdama Granda? Pevačica se oglasila: Kako će se završiti ne znam!

Zašto Marije Šerifović nema u zvezdama Granda? Pevačica se oglasila: Kako će se završiti ne znam!

Mondo 23.04.2024
Marija Šerifović otkrila je zašto je ne gledamo u takmičenju "Zvezde Granda". Marija Šerifović otkrila je zašto je ne gledamo u takmičenju "Zvezde Granda". Pevačica Marija Šerifović, jedna je od članica popularnog žirija takmičenja "Zvezde… »
Ne znam kako će se ovo završiti: Marija Šerifović progovorila o odsustvu u "Zvezdama Granda" - "Ne znam kako će se ovo…

Ne znam kako će se ovo završiti: Marija Šerifović progovorila o odsustvu u "Zvezdama Granda" - "Ne znam kako će se ovo…

Večernje novosti 23.04.2024
MARIJA ŠERIFOVIĆ nije se pojavila na poslednja dva snimanja „Zvezda Granda“, a sada je otkrila i zbog čega. Foto: Novosti Naime, ona se oglasila u svom novom vlogu na Jujubu i priznala da je već nekoliko dana bolesna, i da je prehlada muči još… »
Marija Šerifović se oglasila, otkrila zbog čega se na pojavljuje na snimanju Zvezda Granda

Marija Šerifović se oglasila, otkrila zbog čega se na pojavljuje na snimanju Zvezda Granda

Telegraf 23.04.2024
"Malo da odspavam, pa ću da vidim šta će biti", navela je pevačica. Marija Šerifović se oglasila i otkrila zbog čega se, već dva dana, 22. i 23. aprila, nije pojavila na snimanju Zvezda Granda. Naime, ona se oglasila u svom novom vlogu na Jujubu i… »

Vesti dana »