Povezane vesti
Ispovest bokija 13, prvi put posle zatvora: Laća me je posetio 10 dana pred smrt! Ispričao sve o čoveku koji ga je prevario
Kurir 23.04.2024
Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13, progovorio je prvi put nakon izlaska iz zatvora, gde je proveo četiri i po godine. On je osuđen na devet godina zatvora u slučaju u kom je optužen da je svoju nevladinu organizaciju koristio za prevaru i pranje… »
Laća me je posetio 10 dana pred smrt! Prva ispovest Bokija 13 nakon robije: Upao sam u zamku gadnog čoveka
Mondo 23.04.2024
Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13 proveo je četiri i po godine iza rešetaka, a sada je prvi put progovorio o brojnim detaljima iz života nakon izlaska iz zatvora. Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13 proveo je četiri i po godine iza… »
Boki 13 napokon progovorio o aferi i zatvorskim danima: "Laća me je posetio 10 dana pred smrt"
Telegraf 23.04.2024
Šoumen je otkrio da zatvorske dane ne bi preživeo bez pomoći psihijatra. Šoumen Bojan Jovanovski pozantiji Boki 13 prvi put je progovorio o najtežim zatvorskim danima, gde je proveo četiri i po godine, a nakon što je nedavno oslobođen svake… »
Vesti dana »
Polarni vrtlog stiže u Srbiju kroz "bečka vrata": Čekaju nas dve ture ozbiljnog snega, ovaj datum je bitan
Mondo pre 14 minutajoš 17 povezanih
RTS: Stanje povređenih u nesreći na Železničkoj stanici u Novom Sadi i dalje teško
Beta pre 44 minutajoš 12 povezanih
"Lakše bi bilo da smo izgubili 20 razlike": Petrušev pita sudije šta je trebalo da uradi
Mondo pre 49 minutajoš 10 povezanih
Politička platforma Solidarnost podržava današnju akciju u Novom Sadu da sve stane na 14 minuta
Radio 021 pre 26 minutajoš 8 povezanih