Povezane vesti
Car napustio Aleks i ćerku i otišao iz Beograda! Vratio se u svoje rodno mesto i pokazao čemu se posvetio! (foto)
Kurir 24.04.2024
Filip Car pre nekoliko dana izveo je suprugu Aleksandru i ćerku Leonu iz porodilišta, a za mesec dana će se sa njima preseliti u svoju kuću u Crikvenicu. Inače, kako je i sam otkrio za medije, prvih mesec dana Aleks i malena devojčica biće u Beogradu, a… »
Car napustio Aleks i ćerku: Otišao iz Beograda! Oglasio se sa ove lokacije i pokazao čemu se posvetio (foto)
Blic 24.04.2024
Filip Car pre nekoliko dana izveo je partnerku Aleksandru Nikolić i ćerku Leonu iz porodilišta, a za mesec dana će se, kako je otkrio, sa njima preseliti u svoju kuću u Crikvenicu. Prvih mesec dana Aleks i devojčica biće u Beogradu, a onda će se zajedno… »
"Živeće kao kraljica": Filip Car otkrio kada se Aleksandra Nikolić i mala Leona sele za Hrvatsku, pa priznao: "Bebu sam jedva…
Blic 24.04.2024
Rijaliti učesnik Filip Car pre dva dana je izveo partnerku Aleksandru Nikolić i ćerku Leonu iz porodilišta. Filip se vratio za Crikvenicu, a Aleksandra je sa naslednicom ostala u Beogradu. Car je aktivan na društvenoj mreži Tik Tok, a u lajv uključenju… »
"Živeće kao kraljica" Filip Car otkrio kada se Aleks i mala Leona sele za Hrvatsku pa priznao: Bebu sam jedva uzeo u ruke
Kurir 24.04.2024
Rijaliti učesnik Filip Car pre dva dana je izveo partnerku Aleksandru Nikolić i ćerku Leonu iz porodilišta. Filip se vratio za Crikvenicu, a Aleksandra je sa naslednicom ostala u Beogradu. Car je aktivan na društvenoj mreži Tiktok, a u lajv uključenju je… »
Vesti dana »

Dijalog će pobediti: Završen sastanak Putina i Vitkofa - trajao tri sata
Sputnik pre 1 satjoš 32 povezane

Sprečen promet 40 tona pilećeg mesa zaraženog salmonelom, uhapšene dve osobe iz Ćićevca
Naslovi.ai pre 31 minutajoš 31 povezana

Dodiku oduzet mandat: "O mojoj sudbini odlučiće narod na referendemu"
NIN pre 1 minutjoš 104 povezane