Povezane vesti

Car napustio Aleks i ćerku i otišao iz Beograda! Vratio se u svoje rodno mesto i pokazao čemu se posvetio! (foto)

Car napustio Aleks i ćerku i otišao iz Beograda! Vratio se u svoje rodno mesto i pokazao čemu se posvetio! (foto)

Kurir 24.04.2024
Filip Car pre nekoliko dana izveo je suprugu Aleksandru i ćerku Leonu iz porodilišta, a za mesec dana će se sa njima preseliti u svoju kuću u Crikvenicu. Inače, kako je i sam otkrio za medije, prvih mesec dana Aleks i malena devojčica biće u… »
Car napustio Aleks i ćerku: Otišao iz Beograda! Oglasio se sa ove lokacije i pokazao čemu se posvetio (foto)

Car napustio Aleks i ćerku: Otišao iz Beograda! Oglasio se sa ove lokacije i pokazao čemu se posvetio (foto)

Blic 24.04.2024
Filip Car pre nekoliko dana izveo je partnerku Aleksandru Nikolić i ćerku Leonu iz porodilišta, a za mesec dana će se, kako je otkrio, sa njima preseliti u svoju kuću u Crikvenicu. Prvih mesec dana Aleks i devojčica biće u Beogradu, a onda će se… »
"Živeće kao kraljica": Filip Car otkrio kada se Aleksandra Nikolić i mala Leona sele za Hrvatsku, pa priznao: "Bebu sam…

"Živeće kao kraljica": Filip Car otkrio kada se Aleksandra Nikolić i mala Leona sele za Hrvatsku, pa priznao: "Bebu sam…

Blic 24.04.2024
Rijaliti učesnik Filip Car pre dva dana je izveo partnerku Aleksandru Nikolić i ćerku Leonu iz porodilišta. Filip se vratio za Crikvenicu, a Aleksandra je sa naslednicom ostala u Beogradu. Car je aktivan na društvenoj mreži Tik Tok, a u lajv… »
"Živeće kao kraljica" Filip Car otkrio kada se Aleks i mala Leona sele za Hrvatsku pa priznao: Bebu sam jedva uzeo u ruke

"Živeće kao kraljica" Filip Car otkrio kada se Aleks i mala Leona sele za Hrvatsku pa priznao: Bebu sam jedva uzeo u ruke

Kurir 24.04.2024
Rijaliti učesnik Filip Car pre dva dana je izveo partnerku Aleksandru Nikolić i ćerku Leonu iz porodilišta. Filip se vratio za Crikvenicu, a Aleksandra je sa naslednicom ostala u Beogradu. Car je aktivan na društvenoj mreži Tiktok, a u lajv… »

Vesti dana »