Povezane vesti
(Foto): Nikola Rokvić nije krenuo sam do Grčke Sa njim je i poznati reper: "Trebalo je volje i žrtve da se krene na put od 30…
Blic 24.04.2024
Nikola Rokvić započeo je hodočašće put Grčke od 1.060 kilometara, do manastira Svetog Nektarija Eginskog, a društvo mu prave još tri prijatelja. Naime, na ovom putu pevač će prikupljati sredstva za pomoć dečijoj onkologiji. Rokvić se sada oglasio na svom… »
"Pojedinac ne može ništa sam" Nikola Rokvić na veličanstven put od 1.060 km nije krenuo sam! Ovo su njegova braća koja mu…
Kurir 24.04.2024
Pevač Nikola Rokvić započeo je hodočašće put Grčke od 1.060 kilometara do manastira Svetog Nektarija Eginskog, a na tom putu će prikupljati sredstva za pomoć dečjoj onkologiji. Od trenutka kada se odlučio na ovako human gest, Rokvić pratioce na… »
Evo gde se trenutno nalazi Nikola Rokvić: Otkrio koliko je kilometara prešao: "Polako ulazim u ritam", ovo mu najviše prija
Blic 23.04.2024
Pevač Nikola Rokvić započeo je hodočašće put Grčke od 1.060 kilometara, do manastira Svetog Nektarija Eginskog, a na tom putu će prikupljati sredstva za pomoć dečijoj onkologiji. Rokvić se sada oglasio na svom Instagram profilu gde je svojim pratiocima… »
Vesti dana »

Žandarmerija potisnula demonstrante ispred prostorija SNS: Razišle se grupe građana i pristalica naprednjaka na Novom Beogradu:(foto/video)
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Dodiku danas oduzimaju mandat i prestaje da bude Predsednik RS? Mogući novi izbori ako opozicija ne prihvati "vladu nacionalnog jedinstva"
Blic pre 31 minutajoš 1 povezana

Naučnici zabrinuti! Nasa najavila ubrzavanje plana za izgradnju nuklearnog reaktora na Mesecu do 2030. godine
Blic pre 3 satajoš 1 povezana