Povezane vesti
Zašto u Srbiji nema pasa vodiča
Južne vesti 24.04.2024
Fabio De Paola/PA „Astor je bio moj najbolji prijatelj i želela bih da nastavim da odgajam pse koji će pomagati slepim ljudima", plačnim glasom izgovara njegova vlasnica, Vesna Nestorović Coka. Tamnodlaki labrador Astor, jedini profesionalni pas… »
BBC News 24.04.2024
Za razliku od Hrvatske i Slovenije, Srbija nema uslove za odgajanje i obuku pasa vodiča koji bi pomagali slepim ljudima. „Astor je bio moj najbolji prijatelj i želela bih da nastavim da odgajam pse koji će pomagati slepim ljudima", plačnim glasom… »
Danas 24.04.2024
„Astor je bio moj najbolji prijatelj i želela bih da nastavim da odgajam pse koji će pomagati slepim ljudima“, plačnim glasom izgovara njegova vlasnica, Vesna Nestorović Coka. Tamnodlaki labrador Astor, jedini profesionalni pas vodič za slepe na… »
Radio 021 24.04.2024
Za razliku od Hrvatske i Slovenije, Srbija nema uslove za odgajanje i obuku pasa vodiča koji bi pomagali slepim ljudima. Fabio De Paola/PA „Astor je bio moj najbolji prijatelj i želela bih da nastavim da odgajam pse koji će pomagati slepim ljudima"… »
Vesti dana »
(BLOG) Građani zastali u 11.52: Počast žrtvama uz nekoliko incidenata, studenti zatim zauzeli Rektorat
N1 Info pre 11 minutajoš 47 povezanih
FOTO, VIDEO: Novi Sad je i danas stao na 15 minuta, zabeležene provokacije
Radio 021 pre 58 minutajoš 22 povezane
Snežna oluja sa zapada sada se premešta prema ovim delovima Srbije: Očekuje se i do 30 centimetara snega, evo koji su predeli prvi na udaru
Kurir pre 1 satjoš 18 povezanih
(Foto, video) ovako sada izgleda Notr Dam! Makron obišao katedralu u Parizu, koja je obnovljena nakon stravičnog požara
Blic pre 10 minutajoš 12 povezanih
Preminula dva radnika iz Čoke koji su bila povređena posle eksplozije u livnici
Euronews pre 39 minutajoš 11 povezanih