Povezane vesti
Zašto u Srbiji nema pasa vodiča
Južne vesti 24.04.2024
Fabio De Paola/PA „Astor je bio moj najbolji prijatelj i želela bih da nastavim da odgajam pse koji će pomagati slepim ljudima", plačnim glasom izgovara njegova vlasnica, Vesna Nestorović Coka. Tamnodlaki labrador Astor, jedini profesionalni pas vodič za… »
BBC News 24.04.2024
Za razliku od Hrvatske i Slovenije, Srbija nema uslove za odgajanje i obuku pasa vodiča koji bi pomagali slepim ljudima. „Astor je bio moj najbolji prijatelj i želela bih da nastavim da odgajam pse koji će pomagati slepim ljudima", plačnim glasom… »
Danas 24.04.2024
„Astor je bio moj najbolji prijatelj i želela bih da nastavim da odgajam pse koji će pomagati slepim ljudima“, plačnim glasom izgovara njegova vlasnica, Vesna Nestorović Coka. Tamnodlaki labrador Astor, jedini profesionalni pas vodič za slepe na prostoru… »
Radio 021 24.04.2024
Za razliku od Hrvatske i Slovenije, Srbija nema uslove za odgajanje i obuku pasa vodiča koji bi pomagali slepim ljudima. Fabio De Paola/PA „Astor je bio moj najbolji prijatelj i želela bih da nastavim da odgajam pse koji će pomagati slepim ljudima"… »
Vesti dana »

Samit Trampa i Putina na Aljasci: diplomatski napori, izazovi i procene budućih pregovora o Ukrajini
Naslovi.ai pre 36 minutajoš 56 povezanih

Srbija bez Bogdanovića i Jokića ponizila Kiprane, „Orlovi“ brojali do 122
Nova pre 6 minutajoš 20 povezanih

Netanjahu: Cilj Izraela je uklanjanje Hamasa i preuzimanje kontrole nad Pojasom Gaze
Telegraf pre 1 satjoš 17 povezanih