Povezane vesti
Ovo su heroji koji su psa Žuću spasili sa pruge u zadnji čas: Mašinovođe Jovana i Miša opisali potresnu scenu
Telegraf 24.04.2024
Vest da je neko zavezao psa za prugu da umre najstrašnijom smrću potresla je Srbiju. Mašinovođe Miša Radojević i Jovana Stojanović uspeli su da na pruzi Dimitrovgrad – Niš na vreme zaustave lokomotivu tešku 1.000 tona i spasu psa koga je neko vezao… »
"Psa lancem vezali za: Šine!" Mašinovođa velikog srca zaustavio voz od 1.000 tona u poslednji čas: "Pored pruge smo videli dva…
Blic 24.04.2024
"Kada sam video da je pas vezan lancem za šine, pao mi je mrak na oči. Za mene je ovo pokušaj ubistva. Taj ko je ovo uradio, sutra je spreman da ubije i čoveka. Odmah sam obavestio policiju. Monstrumi žive oko nas, a da to i ne znamo". Ovim rečima… »
Vesti dana »

Protest u Užicu: Zakon mora da bude isti za sve, nijedna optužnica ne sme da služi vlastima
Beta pre 34 minutajoš 33 povezane

Rektor Đokić na protestu u Užicu: Pridružujem se vašem glasu protiv nasilja i urušavanja institucija
Insajder pre 14 minutajoš 27 povezanih

Ubio sestrića i njegovog sina zbog nasledstva pa presudio sebi Jeziv zločin u Prilepu
Dnevnik pre 1 satjoš 33 povezane

Viši sud u Novom Sadu vratio predmet tužilaštvu, omogućen nastavak istrage o padu nadstrešnice
NIN pre 3 satajoš 18 povezanih