Povezane vesti
Ovo su heroji koji su psa Žuću spasili sa pruge u zadnji čas: Mašinovođe Jovana i Miša opisali potresnu scenu
Telegraf 24.04.2024
Vest da je neko zavezao psa za prugu da umre najstrašnijom smrću potresla je Srbiju. Mašinovođe Miša Radojević i Jovana Stojanović uspeli su da na pruzi Dimitrovgrad – Niš na vreme zaustave lokomotivu tešku 1.000 tona i spasu psa koga je neko… »
"Psa lancem vezali za: Šine!" Mašinovođa velikog srca zaustavio voz od 1.000 tona u poslednji čas: "Pored pruge smo videli…
Blic 24.04.2024
"Kada sam video da je pas vezan lancem za šine, pao mi je mrak na oči. Za mene je ovo pokušaj ubistva. Taj ko je ovo uradio, sutra je spreman da ubije i čoveka. Odmah sam obavestio policiju. Monstrumi žive oko nas, a da to i ne znamo". Ovim rečima… »
Vesti dana »
Pilot dobio zlokobno upozorenje minut pre katastrofe! Avion koji je eksplodirao u Južnoj Koreji pre 2 dana imao misteriozni incident
Blic pre 1 satjoš 76 povezanih
Predsednički izbori u Hrvatskoj: Zoran Milanović blizu pobede, saopštila Državna izborna komisija
BBC News pre 0 minutajoš 34 povezane
Zašto Vučić nije došao na otvaranje brze saobraćajnice Šabac-Loznica?
Danas pre 4 satijoš 22 povezane
SRCE - Nadležni da pronađu odgovorne za napad na dirigentkinju orkestra Narodnog pozorišta
Novi magazin pre 7 satijoš 8 povezanih
Završen protest poljoprivrednika u Badovincima: Glavna poruka je da im ne stoje na putu, a imali su susret i sa žandarmerijom (FOTO)
Danas pre 5 satijoš 18 povezanih