Повезане вести

Зоран је био успешан бизнисмен па преко ноћи постао бескућник Створио сам неке људе који су ме издали: Ево кога криви за…

Зоран је био успешан бизнисмен па преко ноћи постао бескућник Створио сам неке људе који су ме издали: Ево кога криви за…

Курир 24.04.2024
Зоран Поповић (62) из Чачка рођен је у имућној породици, завршио је Економски факултет, имао је неколико станова и сопствену фирму и завршио на улици. - Све сам завршио и гимназију у Београду и све остало. Радио сам приватан… »
"Увео сам пријатеља у посао, он ми радио иза леђа"! Исповест Зорана - милионер који је завршио у Народној кухињи

"Увео сам пријатеља у посао, он ми радио иза леђа"! Исповест Зорана - милионер који је завршио у Народној кухињи

Мондо 24.04.2024
Зоран је од успешног предузетника постао бескућник, а како каже, за све у животу криви само себе. Зоран је од успешног предузетника постао бескућник, а како каже, за све у животу криви само себе. Зоран Поповић (62), рођен у… »
Био успешан бизнисмен, па завршио на улици! Зоран за неуспех криви себе, а сада жели само једно

Био успешан бизнисмен, па завршио на улици! Зоран за неуспех криви себе, а сада жели само једно

Блиц 24.04.2024
Економска криза из 2008. године није заобишла ни посао Зорана Поповића (62), који је из нестварног луксуза завршио на улици и као корисник Народне кухиње. Помало оштро, за себе каже да је сам себе довео до оне ,,имати па… »
Огласио се Зоран који је од успешног бизнисмена завршио на улици: За неуспех криви себе, сад жели само једно

Огласио се Зоран који је од успешног бизнисмена завршио на улици: За неуспех криви себе, сад жели само једно

Телеграф 24.04.2024
"Мене више ништа не боли, поштено да вам кажем, гледам само како да успем", поручује он. Економска криза из 2008. године није заобишла ни посао Зорана Поповића (62), који је из нестварног луксуза завршио на улици и као корисник… »

Вести дана »