Povezane vesti
Goran Grbović: „Istina je, Mijailović je pogazio datu reč Čoviću!“
Dnevnik 24.04.2024
Nekadašnji košarkaš Partizana i direktor Arene Goran Grbović iskreno je pričao o odnosu košarkaških klubova Partizan i Crvena zvezda i njihovim čelnicima Ostoje Mijailovića i Nebojše Čovića: „Ja sam inicirao sastanak, ne mogu precizno da kažem kada, ali… »
"Ostoja je pogazio datu reč čoviću!" Otkriveni detalji sastanka Partizana i Crvene zvezde
Mondo 24.04.2024
Goran Grbović govorio je o sastanku Ostoje Mijailovića i Nebojše Čovića koji je sam inicirao, a na kome su dogovorene određene stvari koje na kraju, prema njegovim rečima, nisu ispoštovane. Goran Grbović govorio je o sastanku Ostoje Mijailovića i Nebojše… »
"Ostoja Mijailović je pogazio reč datu Čoviću, sve je palo u vodu...": Grbović progovorio o sastanku večitih
Telegraf 24.04.2024
Otkrio je i neke detalje. Prethodnih dana na SportKlubu su svi mogli da isprate dva podkasta u kojima su gosti bili predsednici Crvene zvezde i Partizana - Nebojša Čović i Ostoja Mijailović, dok, "posledice" tog podkasta mogu biti i dalje vidljive, jer… »
Vesti dana »
BLISKOISTOČNI SUKOB - Teheran: Ormuz neće ostati otvoren ako SAD nastave blokadu
RTV pre 45 minutajoš 26 povezanih
Počeo polumaraton u Beogradu: Očekuje se da će u dva dana učestvovati 14.500 takmičara
N1 Info pre 1 satjoš 19 povezanih
Pretežno sunčano i toplo uz umerenu oblačnost: Temperatura do 23 stepena
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 19 povezanih
"Uzećemo uranijum na ovaj ili onaj način" Tramp najavio nastavak pregovora sa Iranom, uskoro istorijski susret sa Sijem! Prvi brodovi prolaze kroz moreuz (foto)
Kurir pre 50 minutajoš 19 povezanih
Šta nova licenca znači za prodaju NIS-a? Pregovori ulaze u završnu fazu
Kurir pre 10 minutajoš 12 povezanih