Povezane vesti

Goran Grbović: „Istina je, Mijailović je pogazio datu reč Čoviću!“

Goran Grbović: „Istina je, Mijailović je pogazio datu reč Čoviću!“

Dnevnik 24.04.2024
Nekadašnji košarkaš Partizana i direktor Arene Goran Grbović iskreno je pričao o odnosu košarkaških klubova Partizan i Crvena zvezda i njihovim čelnicima Ostoje Mijailovića i Nebojše Čovića: „Ja sam inicirao sastanak, ne mogu precizno da… »
"Ostoja je pogazio datu reč čoviću!" Otkriveni detalji sastanka Partizana i Crvene zvezde

"Ostoja je pogazio datu reč čoviću!" Otkriveni detalji sastanka Partizana i Crvene zvezde

Mondo 24.04.2024
Goran Grbović govorio je o sastanku Ostoje Mijailovića i Nebojše Čovića koji je sam inicirao, a na kome su dogovorene određene stvari koje na kraju, prema njegovim rečima, nisu ispoštovane. Goran Grbović govorio je o sastanku Ostoje Mijailovića… »
"Ostoja Mijailović je pogazio reč datu Čoviću, sve je palo u vodu...": Grbović progovorio o sastanku večitih

"Ostoja Mijailović je pogazio reč datu Čoviću, sve je palo u vodu...": Grbović progovorio o sastanku večitih

Telegraf 24.04.2024
Otkrio je i neke detalje. Prethodnih dana na SportKlubu su svi mogli da isprate dva podkasta u kojima su gosti bili predsednici Crvene zvezde i Partizana - Nebojša Čović i Ostoja Mijailović, dok, "posledice" tog podkasta mogu biti i dalje vidljive… »

Vesti dana »