Povezane vesti
Silovao ženu i pretukao bebu staru 6 meseci: Presuđeno nasilniku sa Zvezdare
Telegraf 24.04.2024
V. M. je za silovanje dobio 5 godina, a za nasilje u porodici 2 godine, a kao jedinstvena kazna izrečeno mu je 6 godina. V. M. (27) osuđen je prvostepenom presudom na šest godina zatvora u Višem sudu u Beogradu zbog silovanja supruge D.S. (27) i… »
Beba imala hematome, majka silovana! Nasilnik sa Zvezdare osuđen zbog zlostavljanja žene i ćerke, evo koliko će morati da…
Blic 24.04.2024
U Višem sudu u Beogradu juče je prvostepenom presudom osuđen V. M. (27) na šest godina zatvora, potvrđeno je za "Blic". On je prošle godine silovao svoju nevenčanu suprugu (28), a potom pretukao njihovog tadašnjeg šestomesečnog sina u stanu na Zvezdari… »
Osuđen nasilnik sa zvezdare! Silovao ženu i pretukao šestomesečnu bebu: "Davio me je dok sam držala dete"
Mondo 24.04.2024
Dvadesetsedmogodišnji V.M. osuđen je na šest godina zavora zbog krivičnog dela silovanja i nasilja u porodici. Dvadesetsedmogodišnji V.M. osuđen je na šest godina zavora zbog krivičnog dela silovanja i nasilja u porodici. U Višem sudu u Beogradu juče je… »
"Davio me je i silovao, strah me je potpuno paralisao" : Nasilnik iz Beograda osuđen na šest godina zatvora! Stigla ga kazna
Kurir 24.04.2024
U Višem sudu u Beogradu juče je prvostepenom presudom osuđen V. M. (27) na šest godina zatvora, jer je u junu prošle godine silovao svoju nevenčanu suprugu (28), a potom pretukao njihovog tada šestomesečnog sina u stanu na Zvezdari, potvrđeno je Kuriru… »
Vesti dana »

Vučić o izborima: Biće kada nadležan državni organ odluči, svakako pre zakonskog roka
N1 Info pre 24 minutajoš 29 povezanih

Dodikovi advokati Ustavnom sudu BiH podneli zahtev za zamrzavanje pravosnažne sudske presude
Radio sto plus pre 35 minutajoš 28 povezanih

Sud u Prištini izrekao novčanu kaznu Igoru Popoviću i dve godine zabrane ulaska na KiM
Radio 021 pre 15 minutajoš 24 povezane

Pogođena zgrada u Harkovu, povređene dve osobe; Orban: Potreban hitan samit Rusije i Evrope
RTS pre 0 minutajoš 40 povezanih