Povezane vesti
"Kakav je ovo: Stav?!" Voditeljka žestoko o izjavi Jovane Joksimović: "Nismo tražili tvoje mišljenje"
Blic 24.04.2024
Voditeljka Jovana Joksimović nedavno je tokom gostovanja u emisiji istakla kako ne voli da čuje tuđa mišljenja ukoliko ih prethodno nije tražila. Jovanina izjava naišla je na osudu od strane njene koleginice, voditeljke Željane Dubaić. - Mislim da… »
"Nismo tražili tvoje mišljenje" Voditeljka žestoko o izjavi Jovane Joksimović: Kakav je to stav?!
Kurir 24.04.2024
Voditeljka Jovana Joksimović nedavno je tokom gostovanja u emisiji istakla kako ne voli da čuje tuđa mišljenja ukoliko ih prethodno nije tražila. Jovanina izjava naišla je na osudu od strane njene koleginice, voditeljke Željane Dubaić. - Mislim da… »
„Lečenje kompleksa mi nikada nije bilo jasno“: Jovana Joksimović otkrila koju stvar ne trpi
Nova 24.04.2024
Voditeljka Jovana Joksimović progovorila je o glasinama da ume da bude izuzetno neprijatna i stroga i otkrila kakva je zapravo prema ljudima koji je okružuju. Na pitanje Goce Tržan da li je ona opasna žena i šta to u Srbiji znači, te da li uopšte… »
"Lečenje kompleksa mi nikada nije bilo jasno": Jovana Joksimović o pričama da je stroga, otkrila da jednu stvar ne…
Blic 24.04.2024
Voditeljka Jovana Joksimović progovorila je o glasinama da ume biti izuzetno neprijatna i stroga i otkrila kakva je ona zapravo prema ljudima koji je okružuju. Na pitanje Goce Tržan da li je ona opasna žena i šta to u Srbiji znači, te da li uopšte… »
Vesti dana »
(BLOG) Žena povređena u incidentu ispred Farmaceutskog tokom blokade, ministarstvo predložilo raniji početak raspusta
N1 Info pre 1 satjoš 39 povezanih
Bivšem suprugu Žizel Peliko 20 godina zatvora za višegodišnje drogiranje i silovanje
Beta pre 1 satjoš 24 povezane
Mediji: Vlada prijevremeno okončala prvo polugodište školama u Srbiji
Al Jazeera pre 0 minutajoš 34 povezane
Vlada pomerila zimski raspust: Prvo polugodište završava se u ponedeljak, 23. decembra
Glas Zaječara pre 1 satjoš 17 povezanih