Повезане вести

'Он је плод највеће љубави коју сам осетила према мушкарцу!" Никад емотивније признање Мине Наумовић

'Он је плод највеће љубави коју сам осетила према мушкарцу!" Никад емотивније признање Мине Наумовић

Курир 24.04.2024
Мина Наумовић и Огњен Амиџић су пре нешто више од месец дана добили сина, ком су дали интересантно име - Перун. Он је очигледно постао центар њиховог света, поготово Мини, која је сада почела да објављује и његове… »
"Клонирала сам Огњена!" Амиџићева жена показала сина, сви причају о њеном изгледу

"Клонирала сам Огњена!" Амиџићева жена показала сина, сви причају о њеном изгледу

Мондо 24.04.2024
Мина Наумовић показала је колико мали Перун личи на оца Огњена Амиџића. Мина Наумовић показала је колико мали Перун личи на оца Огњена Амиџића. Мина Наумовић, супруга водитеља Огњена Амиџића, породила се пре око месец дана… »
"Клонирала сам вам Огњена": Амиџићева жена показала слику сина, а ево како она изгледа месец и по после порођаја (фото)

"Клонирала сам вам Огњена": Амиџићева жена показала слику сина, а ево како она изгледа месец и по после порођаја (фото)

Блиц 23.04.2024
Познати водитељ Огњен Амиџић и његова супруга Мина Наумовић пре месец и по дана добили су сина којем су дали име Перун. Мина се сад огласила на друштвеним мрежама, па показала фотографију сина, али и једну на којој видимо… »

Вести дана »