Povezane vesti
Udruženje ‘Niš moj grad’ i Novi DSS izlaze na izbore u tom gradu
Naissus info 24.04.2024
Poslanica u Skupštini Srbije i potpredsednica Izvršnog odbora Novog DSS Slađana Miletić izjavila je da su odluku o izlasku na izbore doneli zajedno na sinoć održanom sastanku. „Do subote ćemo znati ko će sve biti u koaliciji sa nama. Udruženje… »
Novi DSS i udruženje 'Niš moj grad' izlaze na izbore u tom gradu
Beta 24.04.2024
Predstavnici Nove Demokratske stranke Srbije (Novi DSS) i Udruženja "Niš moj grad" najavili su danas da će na predstojeće lokalne izbore u tom gradu izaći kao koalicija "Ujedinjeni - Nada za Niš". Poslanica u Skupštini Srbije i potpredsednica… »
Novi DSS i udruženje ‘Niš moj grad’ izlaze na izbore u tom gradu
Danas 24.04.2024
Predstavnici Nove Demokratske stranke Srbije (Novi DSS) i Udruženja „Niš moj grad“ najavili su danas da će na predstojeće lokalne izbore u tom gradu izaći kao koalicija „Ujedinjeni – Nada za Niš“.Poslanica u Skupštini Srbije i… »
Novi DSS i “Niš moj grad” zajedno izlaze na predstojeće lokalne izbore
Niške vesti 24.04.2024
Narodna poslanica i potpredsednica Izvršnog odbora Novog DSS Slađana Miletić izjavila je da su odluku o izlasku na izbore doneli zajedno na sinoć održanom sastanku. “Do subote ćemo znati ko će sve biti u koaliciji sa nama. Udruženje “Niš moj… »
Novi DSS i udruženje ‘Niš moj grad’ izlaze na izbore u tom gradu
Radio sto plus 24.04.2024
Poslanica u Skupštini Srbije i potpredsednica Izvršnog odbora Novog DSS Slađana Miletić izjavila je da su odluku o izlasku na izbore doneli zajedno na sinoć održanom sastanku. “Do subote ćemo znati ko će sve biti u koaliciji sa nama. Udruženje… »
Vesti dana »
Skandal u kosovskoj policiji: Suspendovani policajci nisu reagovali na uništavanje murala junacima sa Košara
Blic pre 7 satijoš 1 povezana
Mile Kekin: Ako se svi pristojni ljudi povuku – jedina je opcija jednoumlje, diktatura
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
Savo Manojlović: Vučić glavni kreator incidenata, želi da sakrije korupciju od 65 miliona evra
Danas pre 9 satijoš 1 povezana
Završena obnova Notr Dam Parižani će uskoro moći da po prvi put uđu u katedralu nakon razornog požara od pre 5 godina
Kurir pre 1 satjoš 2 povezane