Povezane vesti
Novi DSS i udruženje "Niš moj grad" izlaze na izbore u tom gradu
NIN 24.04.2024
Predstavnici Nove Demokratske stranke Srbije (Novi DSS) i Udruženja "Niš moj grad" najavili su danas da će na predstojeće lokalne izbore u tom gradu izaći kao koalicija "Ujedinjeni - Nada za Niš". Poslanica u Skupštini Srbije i potpredsednica Izvršnog… »
Novi DSS i udruženje 'Niš moj grad' izlaze na izbore u tom gradu
Insajder 24.04.2024
Predstavnici Nove Demokratske stranke Srbije (Novi DSS) i Udruženja "Niš moj grad" najavili su da će na predstojeće lokalne izbore u tom gradu izaći kao koalicija "Ujedinjeni - Nada za Niš". Poslanica u Skupštini Srbije i potpredsednica Izvršnog odbora… »
Novi DSS i udruženje 'Niš moj grad' izlaze na izbore u tom gradu
Novi magazin 24.04.2024
Predstavnici Nove Demokratske stranke Srbije (Novi DSS) i Udruženja "Niš moj grad" najavili su danas da će na predstojeće lokalne izbore u tom gradu izaći kao koalicija "Ujedinjeni - Nada za Niš". Poslanica u Skupštini Srbije i potpredsednica Izvršnog… »
Vesti dana »
Nesreća u Danskoj: Direktan sudar dva voza, ima povređenih, četvoro u kritičnom stanju
Danas pre 37 minutajoš 22 povezane
Ni sam sebi ne bi ovako sudio! Pojavio se snimak koji je izazvao lavinu komentara! Pogledajte kako je zaštićen NBA MVP
Kurir pre 27 minutajoš 39 povezanih
RSE: Srbija sa Orbanom dogovarala priključenje na rusku Družbu - šta sad?
N1 Info pre 21 minutajoš 15 povezanih
Irana pojačao kontrolu Ormuza, zaplenjena dva broda: Pentagon smenio šefa mornarice
Danas pre 1 satjoš 13 povezanih