Povezane vesti
Novi DSS i udruženje "Niš moj grad" izlaze na izbore u tom gradu
NIN 24.04.2024
Predstavnici Nove Demokratske stranke Srbije (Novi DSS) i Udruženja "Niš moj grad" najavili su danas da će na predstojeće lokalne izbore u tom gradu izaći kao koalicija "Ujedinjeni - Nada za Niš". Poslanica u Skupštini Srbije i potpredsednica… »
Novi DSS i udruženje 'Niš moj grad' izlaze na izbore u tom gradu
Insajder 24.04.2024
Predstavnici Nove Demokratske stranke Srbije (Novi DSS) i Udruženja "Niš moj grad" najavili su da će na predstojeće lokalne izbore u tom gradu izaći kao koalicija "Ujedinjeni - Nada za Niš". Poslanica u Skupštini Srbije i potpredsednica Izvršnog… »
Novi DSS i udruženje 'Niš moj grad' izlaze na izbore u tom gradu
Novi magazin 24.04.2024
Predstavnici Nove Demokratske stranke Srbije (Novi DSS) i Udruženja "Niš moj grad" najavili su danas da će na predstojeće lokalne izbore u tom gradu izaći kao koalicija "Ujedinjeni - Nada za Niš". Poslanica u Skupštini Srbije i potpredsednica… »
Vesti dana »
Vučević: Sankcijama NIS-u snabdevanje građana i privrede neće biti ugroženo; Vlada izašla sa fer ponudom za prosvetare
RTV pre 1 satjoš 23 povezane
Nikola Jokić ponovo dominira: Novi tripl-dabl srpskog reprezentativca u dresu Denvera
Euronews pre 1 satjoš 19 povezanih
Er Srbija je prošle godine prevezla rekordnih 4,4 miliona putnika. Vučić: Drugu ili treću godinu donose profit
Telegraf pre 8 satijoš 8 povezanih
Vučić sa zamenikom američkog državnog sekretara za upravljanje i resurse
RTV pre 39 minutajoš 7 povezanih