Povezane vesti
Nastavlja se potraga za nestalim adrijanom: Dečaka nema već 3. dan, traže ga helikopterima i dronovima, ovo je najveći problem…
Kurir 24.04.2024
Snimci nadzorne kamere sa privatne kuće potvrđuju da je mali Adrijan (6) koji je nestao u ponedeljak u Nemačkoj, sam nestao iz kuće. Policija nastavlja da pretražuje reku i močvarno područje oko reke, nakon što su pored korita reke uočili svež otisak… »
Nadzorne kamere snimile Adrijana (6), poznato da li je bio sam: Policija objavila novu sliku nestalog dečaka
Telegraf 24.04.2024
Adrijan je bio obučen u dugačku duksericu narandžaste boje, crnu trenerku sa šablonom zmaja i da je na nogama imao samo čarapice. Snimci nadzorne kamere sa privatne kuće potvrđuju da je mali Adrijan (6) koji je nestao u ponedeljak u Nemačkoj, sam nestao… »
Prvi trag u potrazi za nestalim Adrijanom (6): Evo šta su istražitelji pronašli pored reke u Nemačkoj
Telegraf 24.04.2024
Autistični dečak nestao je u ponedeljak uveče iz porodičnog doma u Nemačkoj. Istražitelji koji tragaju za nestalim Adrijanom (6) u Nemačkoj otkrili su nov, svež trag, prenosi Bild. Autistični dečak nestao je u ponedeljak uveče iz porodičnog doma u… »
Malog Adrijana (6) nema već treći dan: Pretražuje se i korito reke Oste, proširena potraga za dečakom
Telegraf 24.04.2024
Mališan je poslednji put viđen u kući u Ohfeldiringu u Donjoj Saksoniji oko 19.30 časova, a roditelji su samo tri minuta kasnije podigli uzbunu i alarmirali policiju. Mali Adrijan (6) nestao je u ponedeljak uveče iz porodičnog doma u Nemačkoj, a policija… »
Vesti dana »
Čačak: Radovi na sanaciji vodosistema pri kraju, voda stiže sutra pre podne
Serbian News Media pre 24 minutajoš 87 povezanih
Vojvodina odgovorila Partizanu: „Krivi smo što su topovski udari prekinuli meč?“
RTV pre 9 minutajoš 86 povezanih
BLISKOISTOČNI SUKOB - Hamnei nije odobrio nacrt memoranduma, zbog toga nije ni Tramp
RTV pre 44 minutajoš 30 povezanih
Evropska komisija najavila isplatu tri milijarde evra Bugarskoj
Politika pre 29 minutajoš 33 povezane
Novakov deo žreba - Potencijalni put do finala sve lakši, makar na papiru!
Sportske.net pre 24 minutajoš 95 povezanih