Повезане вести

Теја дора верује у успех у малмеу: Свиђа ми се што ме пореде са Лорин (фото/видео)

Теја дора верује у успех у малмеу: Свиђа ми се што ме пореде са Лорин (фото/видео)

Вечерње новости 24.04.2024
ИСПРАЋАЈ за Теја Дору уприличен је у згради РТС-а, а тик пред одлазак млада звезда је поручила да нема трему. Фото: АТА имагес Србија је данас испратила своју представницу на песму Евровизије која се ове године одржава у Малемеу… »
Србија и Песма Евровизије 2024: Рамонда на хаљини и порука Теја Доре „бићете поносни"

Србија и Песма Евровизије 2024: Рамонда на хаљини и порука Теја Доре „бићете поносни"

BBC News 24.04.2024
Теодора Павловска или Теја Дора, српска представница на Песми Евровизије, испраћена је у Малме. Наступиће у првом полуфиналу, у уторак, 7. маја. Гомила деце, цвеће рамонда, српска и шведска застава на испраћају певачице Теодоре… »
Представница Србије испраћена на такмичење за најбољу песму Европе

Представница Србије испраћена на такмичење за најбољу песму Европе

Н1 Инфо 24.04.2024
Радио-телевизија Србије је свечано испратила представницу Србије Теја Дору на такмичење за најбољу песму Европе. Евросонг се ове године одржава у Малмеу од 7. до 11. маја, а Теја Дора песмом „Рамонда“ наступа у првом… »
Свечани испраћај Теиа Доре у Малме: Број 11 има важну симболику за такмичење ФОТО

Свечани испраћај Теиа Доре у Малме: Број 11 има важну симболику за такмичење ФОТО

Нова 24.04.2024
Учесници Песме за Евровизију окупили су се данас у 13 сати у згради РТС, како би испратили српску представницу Теиа Дору и пожелели јој срећу пред пут у Шведску. Теиа Дора се појавила на догађају са амбасадорком Шведске у… »
"Треба да верујем у победу": Теиа Дора пред одлазак на Евровизију: "Мењам наступ"

"Треба да верујем у победу": Теиа Дора пред одлазак на Евровизију: "Мењам наступ"

Блиц 24.04.2024
Данас је на РТС-у организован испраћај Теиа Доре, која ће ове године Србију представљати на Евровизији у Малмеу са песмом "Рамонда". Теиа Дора открила је да ће наступ на великој сцени бити нешто другачији. - Нисам се још… »

Јужне вести 24.04.2024
АНДРЕЈ ЦУКИЦ/ЕПА-ЕФЕ/РЕКС/Схуттерстоцк Гомила деце, цвеће рамонда, српска и шведска застава на испраћају певачице Теодоре Павловске на Песму Евровизије у Малмеу. „Срећна сам, леп је осећај, мислим да реч срећа све описује… »
Драгана Косјерина сва у белом! Заблистала на испраћају Теиа Доре, а цвет на реверу одушевио

Драгана Косјерина сва у белом! Заблистала на испраћају Теиа Доре, а цвет на реверу одушевио

Мондо 24.04.2024
Драгана Косјерина оборила је све с ногу на испраћају Теиа Доре на Евровизију у Малме. Драгана Косјерина оборила је све с ногу на испраћају Теиа Доре на Евровизију у Малме. Испраћај Теиа Доре у Шведску, тачније Малме, где ће са… »

Вести дана »