Povezane vesti

Rafael Nadal: Igraću na Rolan Garosu ako osetim da mogu da se takmičim

Rafael Nadal: Igraću na Rolan Garosu ako osetim da mogu da se takmičim

Politika 24.04.2024
MADRID – Španski teniser Rafael Nadal izjavio je danas u Madridu da će igrati na predstojećem Rolan Garosu samo ako bude osećao da je dovoljno sposoban da se takmiči, prenosi Bi-Bi-Si (BBC). Nadal nije prošle godine igrao na Rolan Garosu zbog… »
Poslednji ples u Madridu

Poslednji ples u Madridu

Sportski žurnal 24.04.2024
Rafael Nadal doneo konačnu odluku. Teškog srca, s knedlom u grlu, Rafael Nadal rekao je da mu je ovo poslednje učešće na mastersu u Madridu. - Da, mislim da jeste. Prvi meč igra protiv Darvina Blanša. - Nisam gledao njegove mečeve. Mlad je… »
„Ako ne budem igrao na Rolan Garosu to neće biti smak sveta“

„Ako ne budem igrao na Rolan Garosu to neće biti smak sveta“

Sport klub 24.04.2024
Na konferenciji za medije pred početak mastersa u Madridu, Rafael Nadal govorio je o svom trenutnom fizičkom stanju. „U nekim momentima uživam na terenu, u tome što igram ponovo protiv najboljih tenisera i mislim da sam manje-više u pristojnoj… »
Rafael Nadal poručio: Ako stignem ovakav u Pariz – neću igrati

Rafael Nadal poručio: Ako stignem ovakav u Pariz – neću igrati

Dnevnik 24.04.2024
Španski teniser Rafael Nadal na startu Mastersa u Madridu za protivnika će imati američkog tenisera Darvina Blanka. Nadal je pred prvi meč u glavnom gradu Španije održao konferenciju za medije, na kojoj je pričao o ciljevima u Madridu, ali kasnije… »
Nadal: Ako stignem ovakav u Pariz – neću igrati

Nadal: Ako stignem ovakav u Pariz – neću igrati

Vesti online 24.04.2024
Španski teniser Rafael Nadal na startu Mastersa u Madridu za protivnika će imati američkog tenisera Darvina Blanka. Nadal je pred prvi meč u glavnom gradu Španije održao konferenciju za medije, na kojoj je pričao o ciljevima u Madridu, ali kasnije… »
Nadal: Ako stignem ovakav u Pariz - neću igrati

Nadal: Ako stignem ovakav u Pariz - neću igrati

B92 24.04.2024

Vesti dana »