Повезане вести

Јована Јоксимовић поново разбеснела јавност: Изјавила је нешто што ће је скупо коштати, колегиница јој оштро одговорила

Јована Јоксимовић поново разбеснела јавност: Изјавила је нешто што ће је скупо коштати, колегиница јој оштро одговорила

Свет & Скандал 24.04.2024
Изјава Јоване Јоксимовић наљутила њену колегиницу Водитељка Јована Јоксимовић није неко ко се додворава ни публици, а ни јавним личностима, па често изјави нешто што наиђе на критике јавности. Тако је и недавна изјава Јоване… »
„Нисмо тражили твоје мишљење“: Водитељка жестоко о изјави Јоване Јоксимовић – „Какав је то став?“

„Нисмо тражили твоје мишљење“: Водитељка жестоко о изјави Јоване Јоксимовић – „Какав је то став?“

Нова 24.04.2024
Водитељка Јована Јоксимовић недавно је током гостовања у емисији истакла како не воли да чује туђа мишљења уколико их претходно није тражила. Јованина изјава наишла је на осуду од стране њене колегинице, водитељке Жељане… »
"Какав је ово став?" Водитељка оштро о изјави Јоване Јоксимовић да не воли да чује мишљење ако га не тражи

"Какав је ово став?" Водитељка оштро о изјави Јоване Јоксимовић да не воли да чује мишљење ако га не тражи

Телеграф 24.04.2024
- Уз дужно поштовање... Нико није ничији господар... Ако смо јавне личности, нисмо Богови, а ни Господари - написала је водитељка Б92. "Мислим да нисам ни мало опасна. Мислим да само штитим себе у оној мери у којој сам у… »

Вести дана »