Povezane vesti

Jovana Joksimović ponovo razbesnela javnost: Izjavila je nešto što će je skupo koštati, koleginica joj oštro odgovorila

Jovana Joksimović ponovo razbesnela javnost: Izjavila je nešto što će je skupo koštati, koleginica joj oštro odgovorila

Svet & Skandal 24.04.2024
Izjava Jovane Joksimović naljutila njenu koleginicu Voditeljka Jovana Joksimović nije neko ko se dodvorava ni publici, a ni javnim ličnostima, pa često izjavi nešto što naiđe na kritike javnosti. Tako je i nedavna izjava Jovane Joksimović koja se tiče… »
„Nismo tražili tvoje mišljenje“: Voditeljka žestoko o izjavi Jovane Joksimović – „Kakav je to stav?“

„Nismo tražili tvoje mišljenje“: Voditeljka žestoko o izjavi Jovane Joksimović – „Kakav je to stav?“

Nova 24.04.2024
Voditeljka Jovana Joksimović nedavno je tokom gostovanja u emisiji istakla kako ne voli da čuje tuđa mišljenja ukoliko ih prethodno nije tražila. Jovanina izjava naišla je na osudu od strane njene koleginice, voditeljke Željane Dubaić. „Mislim da nisam… »
"Kakav je ovo stav?" Voditeljka oštro o izjavi Jovane Joksimović da ne voli da čuje mišljenje ako ga ne traži

"Kakav je ovo stav?" Voditeljka oštro o izjavi Jovane Joksimović da ne voli da čuje mišljenje ako ga ne traži

Telegraf 24.04.2024
- Uz dužno poštovanje... Niko nije ničiji gospodar... Ako smo javne ličnosti, nismo Bogovi, a ni Gospodari - napisala je voditeljka B92. "Mislim da nisam ni malo opasna. Mislim da samo štitim sebe u onoj meri u kojoj sam u mogućnosti da se štitim. Mislim… »

Vesti dana »