Povezane vesti

Imala 92 kilograma, sada je riba i po! Sandra oduvala, podigla majicu i spustila helanke: Nova ja!

Imala 92 kilograma, sada je riba i po! Sandra oduvala, podigla majicu i spustila helanke: Nova ja!

Mondo 24.04.2024
Sandra Rešić uspela je da svoju liniju dovede u red i smrša 44 kilograma, a sada uživa u svom izgledu i zadovoljnija je nego ikad. Sandra Rešić uspela je da svoju liniju dovede u red i smrša 44 kilograma, a sada uživa u svom izgledu i zadovoljnija… »
Kakva transformacija sandre Rešić! Pevačica novom fotkom šokirala sve: Prepolovila se i pokazala izvajano telo "nova ja"

Kakva transformacija sandre Rešić! Pevačica novom fotkom šokirala sve: Prepolovila se i pokazala izvajano telo "nova ja"

Kurir 24.04.2024
Sandra Rešić trudila se da svoju liniju dovede do savršenstva, a kadrovima iz teretana sada je pokazala da je u tome i uspela. Rešićeva nikada nije imala problem da otvoreno govori o borbi sa viškom kilograma. Godinama je pokušavala da smrša i… »
Šok transformacija naše pevačice! Smršala čak 92 kilograma, novom fotkom usijala mreže!

Šok transformacija naše pevačice! Smršala čak 92 kilograma, novom fotkom usijala mreže!

Alo 24.04.2024
Pevačica je svoj fizički izgled drastično promenila. Rijaliti učesnica i pevačica Sandra Rešić godinama se borila sa viškom, a ona je pre osam godina imala čak 92 kilograma, a uz pomoć autofagije uspela je da liniju dovede u red i smrša čak 44… »
(Foto) spustila helanke, podigla majicu i pokazala telo: Pevačica pozirala u teretani, pa zaprepastila: Ovakvu je do sada…

(Foto) spustila helanke, podigla majicu i pokazala telo: Pevačica pozirala u teretani, pa zaprepastila: Ovakvu je do sada…

Blic 24.04.2024
Pevačica Sandra Rešić otvoreno je govorila o problemu sa viškom kilograma sa kojim se godinama borila, a sada je pokazala da je uspela da drastično promeni fizički izgled. Sandra je objavila fotografiju iz teretane, a dok je pozirala u ogledalu ona… »

Vesti dana »