Povezane vesti
Šolc: Evropa mora da nastavi da povećava pomoć Ukrajini, uprkos velikom paketu SAD
N1 Info 24.04.2024
Nemački kancelar Olaf Šolc je poručio iz Berlina da Evropa mora da nastavi da povećava pomoć Ukrajini, uprkos velikom paketu koji su izdvojile SAD. Govoreći na konferenciji nakon sastanka sa britanskim kolegom Rišijem Sunakom, istakao je, međutim, da… »
Šolc: Evropa mora da nastavi da povećava pomoć Ukrajini uprkos velikom paketu SAD
NIN 24.04.2024
Nemački kancelar Olaf Šolc je poručio iz Berlina da Evropa mora da nastavi da povećava pomoć Ukrajini uprkos velikom paketu koji su izdvojile SAD. Govoreći na konferenciji nakon sastanka sa britanskim kolegom Rišijem Sunakom, istakao je međutim da ostaje… »
Šolc: Evropa mora da nastavi da povećava pomoć Ukrajini uprkos velikom paketu SAD
Beta 24.04.2024
Nemački kancelar Olaf Šolc je danas poručio iz Berlina da Evropa mora da nastavi da povećava pomoć Ukrajini uprkos velikom paketu koji su izdvojile SAD. Govoreći na konferenciji nakon sastanka sa britanskim kolegom Rišijem Sunakom, istakao je međutim da… »
Vesti dana »
"Ja sam pravoslavni Srbin i ponosan sam na korene!" Ovako je o sebi govorio Mark Brnović: "Pokupio sam najbolje od celog Balkana" (foto)
Blic pre 16 minutajoš 3 povezane
RHMZ: U toku noći oprez zbog poledice, tokom dana pretežno suvo i oblačno
RTV pre 16 minutajoš 1 povezana
"Jako mi je žao" Seka Aleksić osudila napad na Anu Bekutu na Trgu u Čačku: "Ona se uvek sjajno ponaša i dobar je čovek" (video)
Blic pre 6 minutajoš 1 povezana
Kancelarija za KiM: Napad na dvojicu Srba u Dečanima dokaz koliko su povratnici ugroženi na Kosovu
Danas pre 2 satajoš 1 povezana