Povezane vesti
"Vi li mene tražite?" Nišlija skočio sa 12 metara, spasioci se šokirali kad su ga sreli pod mostom
Mondo 24.04.2024
Muškarac iz Niša skočio je danas popodne u Moravu u selo Mramor. Muškarac iz Niša skočio je danas popodne u Moravu u selo Mramor. Prava drama odvila se danas u selu Mramor kod Niša kada je muškarac (45) skočio u Južnu Moravu sa Mramorskog mosta. On je… »
Nišlija skočio sa mosta, pa šokirao spasioce koji su došli da ga traže
B92 24.04.2024
Muškarac (45) skočio je oko 15.10 časova u Južnu Moravu sa Mramorskog mosta na ulazu u selo Mramor. Kako Blic saznaje, on je pao u reku sa oko 12 metara visine ali je pravim čudom prošao bez ozbiljnijih povreda. Na lice mesta brzo su došli vatrogasci i… »
Drama u selu kod Niša: Muškarac skočio sa mosta, izvukli ga policija i vatrogasci
Telegraf 24.04.2024
Kako saznajemo, čovek čiji identitet još nije poznat, oko 15.10 sati došao je na most odakle se bacio u reku. Samo zahvaljujući blagovremenoj intervenciji vatrogasaca i niške policije danas je sprečena tragedija u selu Mramor gde je jedan Nišlija iz… »
Vesti dana »

Mup: o skupovima protiv blokada: "u 125 mesta okupilo se 144.000 ljudi, najviše na Voždovcu"
Blic pre 2 satajoš 2 povezane

"Idemo na pobedu ovaj put" Imao žestok okršaj sa voditeljem Pinka u emisiji, a sada šokirao oglašavanjem i najavio ulazak u Elitu (foto)
Alo pre 4 satijoš 4 povezane

"Imam njen snimak" Skandalozna učesnica Elite zapretila Mini Vrbaški: "Otkriću sve o njoj"
Alo pre 2 satajoš 3 povezane

Janjuš otkrio za koju cifru je ušao u rijaliti: Zavrteće vam se u glavi kada budete čuli: "Nisu mi za džabe dali toliko"
Blic pre 2 satajoš 3 povezane