Povezane vesti
Izdržavala sam ih i ostala bez para! Mina bila na ivici bankrota: Muškarci me ne zanimaju, a ni intimni odnosi
Mondo 24.04.2024
Mina Kostić ispričala je kako su je partneri iskorišćavali, priznala da je trpela psihičko nasilje, kao i da je muškarci više ne zanimaju. Mina Kostić ispričala je kako su je partneri iskorišćavali, priznala da je trpela psihičko nasilje, kao i da je… »
"Momci su me iskorišćavali za novac" Mina Kostić otkrila da je došla do ivice bankrota: Izdržavala sam ih, bila sam na samom…
Kurir 24.04.2024
Pevačica Mina Kostić kaže da je više puta bila na ivici bankrota jer su je bivši momci koristili i uzimali joj novac. Ona tvrdi da je naučila lekciju i da danas nema preterano poverenja u muškarce. - Tačno je da mi se dešavalo da me momci iskorišćavaju… »
Vesti dana »

Veliki ruski napad dronovima i raketama na Kijev, poginule dve osobe, pogođena zgrada vlade
Novi magazin pre 7 minutajoš 22 povezane

Srbija zabrinuta: Šarenac hitno prevezen u bolnicu nakon poraza! Nikola Jović skrhan: „Videlo se da nismo bili spremni!“
Hot sport pre 1 satjoš 37 povezanih

Mićić je igrao posle majčine smrti: oglasio se legendarni košarkaš nakon poraza Srbije
Story pre 37 minutajoš 25 povezanih

Danas pretežno sunčano, najniža jutarnja temperatura osam, najviša dnevna 33 stepena
Euronews pre 57 minutajoš 12 povezanih

Spremite se za noć za pamćenje: Ovakvu pojavu ćete retko videti iz Srbije
B92 pre 57 minutajoš 8 povezanih