Povezane vesti
Izdržavala sam ih i ostala bez para! Mina bila na ivici bankrota: Muškarci me ne zanimaju, a ni intimni odnosi
Mondo 24.04.2024
Mina Kostić ispričala je kako su je partneri iskorišćavali, priznala da je trpela psihičko nasilje, kao i da je muškarci više ne zanimaju. Mina Kostić ispričala je kako su je partneri iskorišćavali, priznala da je trpela psihičko nasilje, kao… »
"Momci su me iskorišćavali za novac" Mina Kostić otkrila da je došla do ivice bankrota: Izdržavala sam ih, bila sam na…
Kurir 24.04.2024
Pevačica Mina Kostić kaže da je više puta bila na ivici bankrota jer su je bivši momci koristili i uzimali joj novac. Ona tvrdi da je naučila lekciju i da danas nema preterano poverenja u muškarce. - Tačno je da mi se dešavalo da me momci… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO „RTS kao saučesnik, želimo da se čuje naš glas”: Prosvetari, studenti i đaci protestovali ispred javnog servisa
Nova pre 2 minutajoš 37 povezanih

Brojanje po Vučiću: Znaju da šetaju levo-desno, pa deluje da ih je više
Vreme pre 3 satajoš 21 povezana

Žandarm tvrdi za Danas: Više „zvučnih topova“ bilo raspoređeno u subotu na protestu
Danas pre 3 satajoš 12 povezanih

"Pobedićemo u ovom ratu, borimo se za našu nezavisnost" Zelenski danas hitno razgovara sa Trampom! Ukrajina u plamenu! (foto)
Kurir pre 32 minutajoš 84 povezane