Повезане вести
„Шеици од Београда на води хоће да направе Дубаи – грађани од тога нису добили ништа“
Нова 24.04.2024
Архитекта Слободан Малдини оцењује за Н1 да су Београђани од пројекта Београд на води, који је почео пре 10 година, "видели једно велико ништа" и нису од њега добили ишта, а он сам је потпомогнут шеицима из Емирата, који од… »
Архитекта: Шеици од Београда на води хоће да направе Дубаи – грађани од тога нису добили ништа
Н1 Инфо 24.04.2024
Архитекта Слободан Малдини оцењује за Н1 да су Београђани од пројекта Београд на води, који је почео пре 10 година, "видели једно велико ништа" и нису од њега добили ишта, а он сам је потпомогнут шеицима из Емирата, који од… »
Архитекта: Шеици од Београда на води хоће да направе Дубаи – грађани од тога нису добили ништа
Нови магазин 24.04.2024
Вести дана »
Лавров: 'Национализација НИС-а могућа под одређеним условима'; Вучић: 'Једва чекам да чујем идеје Русије'
BBC News пре 3 сатајош 47 повезаних
Ово је Петар који је рањен у центру Обреновца: Александар га упуцао у ногу и стомак
Телеграф пре 2 сатајош 28 повезаних
Жељко Обрадовић добио песму од Гробара пред вечити дерби са Звездом (ВИДЕО)
Вести онлине пре 25 минутајош 120 повезаних
"Људи су из воде дозивали помоћ, жена је запела у грање": Видовић скочио у ледену Саву и спасио људе
Телеграф пре 5 сатијош 33 повезане