Povezane vesti
„Šeici od Beograda na vodi hoće da naprave Dubai – građani od toga nisu dobili ništa“
Nova 24.04.2024
Arhitekta Slobodan Maldini ocenjuje za N1 da su Beograđani od projekta Beograd na vodi, koji je počeo pre 10 godina, "videli jedno veliko ništa" i nisu od njega dobili išta, a on sam je potpomognut šeicima iz Emirata, koji od njega žele da naprave… »
Arhitekta: Šeici od Beograda na vodi hoće da naprave Dubai – građani od toga nisu dobili ništa
N1 Info 24.04.2024
Arhitekta Slobodan Maldini ocenjuje za N1 da su Beograđani od projekta Beograd na vodi, koji je počeo pre 10 godina, "videli jedno veliko ništa" i nisu od njega dobili išta, a on sam je potpomognut šeicima iz Emirata, koji od njega žele da naprave… »
Arhitekta: Šeici od Beograda na vodi hoće da naprave Dubai – građani od toga nisu dobili ništa
Novi magazin 24.04.2024
Vesti dana »

Pionirski park: Policija bez štitova, šatori napušteni, tek poneki civil
Beta pre 54 minutajoš 49 povezanih

Koliko ljudi je na protestu u Beogradu? Prve procene kažu – 500.000
Pravda pre 17 satijoš 9 povezanih

BLOG Dan posle najvećeg protesta u istoriji Srbije – reakcije na zvučni top, „ćaciji“ napuštaju Pionirski park
N1 Info pre 1 satjoš 25 povezanih

Veliki požar u diskoteci u Severnoj Makedoniji: Poginula najmanje 51 osoba, više od 150 povređenih
NIN pre 30 minutajoš 183 povezane

Šta se desilo sa alkarazom? Alkaraz neće braniti titulu, doživeo bolan udarac
Večernje novosti pre 1 satjoš 16 povezanih