Povezane vesti

Anđelka Žugić prvi put o haosu nakon što se saznalo da je u vezi sa drugom od bivšeg muža: Najvažnije mi je bilo da…

Anđelka Žugić prvi put o haosu nakon što se saznalo da je u vezi sa drugom od bivšeg muža: Najvažnije mi je bilo da…

Kurir 24.04.2024
Anđelka Stević Žugić se 2020. godine razvela od ugostitelja Darija Prpića, sa kojim je bila u braku devet godina i dobila sina Jakšu. Razvod nakon skoro decenije braka podigao je veliku medijsku prašinu u regionu, posebno nakon što se saznalo da… »
„Najvažnije mi je što dotična osoba nije poremetila nijednu sekundu mog života“: Anđelka Stević Žugić o razvodu i…

„Najvažnije mi je što dotična osoba nije poremetila nijednu sekundu mog života“: Anđelka Stević Žugić o razvodu i…

Nova 24.04.2024
Glumica Anđelka Stević Žugić se 2020. godine razvela od Darija Prpića sa kojim ima sina Jakšu. Ona je, nakon toga, uplovila u vezu, a potom i brak, sa Markom Žugićem, dugogodišnjim prijateljem svoga muža. Sa Markom je prošle godine dobila i… »
Udala se za druga bivšeg muža, pa SAD konačno progovorila o negativnim reakcijama: Anđelka iskreno: "Pitala sam se - zašto…

Udala se za druga bivšeg muža, pa SAD konačno progovorila o negativnim reakcijama: Anđelka iskreno: "Pitala sam se - zašto…

Blic 24.04.2024
Glumica Anđelka Stević Žugić (nekada Prpić) je posle braka sa Darijom Prpićem ušla u bračnu zajednicu sa njegovim nekadašnjim najboljim prijateljem Markom Žugićem. Anđelka priznaje da joj je u tom periodu sve bilo "strašno", te da negativni… »
Udala se za druga bivšeg muža! Anđelka priznala da je sve bilo strašno: Pitala sam se zašto su ljudi takvi?

Udala se za druga bivšeg muža! Anđelka priznala da je sve bilo strašno: Pitala sam se zašto su ljudi takvi?

Mondo 24.04.2024
Anđelka Stević Žugić prvi put progovorila je o haosu koji je nastao nakon razvoda i zaljubljivanja u druga bivšeg muža. Anđelka Stević Žugić prvi put progovorila je o haosu koji je nastao nakon razvoda i zaljubljivanja u druga bivšeg muža… »

Vesti dana »