Повезане вести

Анђелка Жугић први пут о хаосу након што се сазнало да је у вези са другом од бившег мужа: Најважније ми је било да дотични...…

Анђелка Жугић први пут о хаосу након што се сазнало да је у вези са другом од бившег мужа: Најважније ми је било да дотични...…

Курир 24.04.2024
Анђелка Стевић Жугић се 2020. године развела од угоститеља Дарија Прпиц́а, са којим је била у браку девет година и добила сина Јакшу. Развод након скоро деценије брака подигао је велику медијску прашину у региону, посебно након… »
„Најважније ми је што дотична особа није пореметила ниједну секунду мог живота“: Анђелка Стевић Жугић о разводу и хаосу који…

„Најважније ми је што дотична особа није пореметила ниједну секунду мог живота“: Анђелка Стевић Жугић о разводу и хаосу који…

Нова 24.04.2024
Глумица Анђелка Стевић Жугић се 2020. године развела од Дарија Прпића са којим има сина Јакшу. Она је, након тога, упловила у везу, а потом и брак, са Марком Жугићем, дугогодишњим пријатељем свога мужа. Са Марком је прошле… »
Удала се за друга бившег мужа, па САД коначно проговорила о негативним реакцијама: Анђелка искрено: "Питала сам се - зашто су…

Удала се за друга бившег мужа, па САД коначно проговорила о негативним реакцијама: Анђелка искрено: "Питала сам се - зашто су…

Блиц 24.04.2024
Глумица Анђелка Стевић Жугић (некада Прпић) је после брака са Даријом Прпићем ушла у брачну заједницу са његовим некадашњим најбољим пријатељем Марком Жугићем. Анђелка признаје да јој је у том периоду све било "страшно", те… »
Удала се за друга бившег мужа! Анђелка признала да је све било страшно: Питала сам се зашто су људи такви?

Удала се за друга бившег мужа! Анђелка признала да је све било страшно: Питала сам се зашто су људи такви?

Мондо 24.04.2024
Анђелка Стевић Жугић први пут проговорила је о хаосу који је настао након развода и заљубљивања у друга бившег мужа. Анђелка Стевић Жугић први пут проговорила је о хаосу који је настао након развода и заљубљивања у друга… »

Вести дана »