Povezane vesti
Ceca roni suze zbog veljka Ražnatovića! Pevačica se rasula na komade, sve vreme se molila: Ovo je za mene stresno!
Kurir 24.04.2024
Sin Svetlane Cece Ražnatović, Veljko Ražnatović, večeras je pobedio i prošao u finale kvalifikacije za Svetsko prvenstvo u boksu. Pevačica ga je bodrila iz publike zajedno sa Đorđem Davidom, Ivanom Peters, sveštenikom Ražnatovića, vladikom… »
Ceca u suzama nakon veljkovog meča! Molila se i rasula na komade zbog sina: Ovo je za mene stresno
Mondo 24.04.2024
Svetlana Ceca Ražnatović završila je u suzama nakon boks meča Veljka Ražnatovića. Svetlana Ceca Ražnatović završila je u suzama nakon boks meča Veljka Ražnatovića. Sin Svetlane Cece Ražnatović, mladi bokser Veljko, pobedio je i prošao u… »
Ceca se skroz slomila nakon Veljkove pobede, lila suze pred svima: Nakon meča pao joj u zagrljaj
Telegraf 24.04.2024
"Meni još uvek idu suze, preemotivna sam, znam šta mu ovo znači", izjavila je pevačica. Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović podržala je večeras, 24. aprila, sina Veljka Ražnatovića koji je pobedio i prošao u finale kvalifikacije za Svetsko… »
Ceca bodrila sina veljka na evropskom prvenstvu u boksu: U suzama nakon njegovog meča
Dnevnik 24.04.2024
Sin pevačice Svetlane Cece Ražnatović, Veljko Ražnatović, večeras je pobedio i prošao u finale Evropskog prvenstva u Beogradu u boksu. Ceca ga je bodrila iz publike zajedno sa Đorđem Davidom, Ivanom Peters, sveštenikom Ražnatovića - vladikom… »
Vesti dana »
Napad na Odesu, deset poginulih, 47 ranjenih; Bela kuća nije potvrdila dozvolu Kijevu za udar na Rusiju
RTS pre 28 minutajoš 142 povezane
Zauvek zverka i borac do kraja: Anja učestvovala i u ekstremnim trkama, bivša košarkašica oprostila se od nje
Telegraf pre 3 satajoš 66 povezanih
EU podeljena prema odluci Bajdena o napadima duboko u Rusiji, strah od nuklearnog rata
Insajder pre 1 satjoš 36 povezanih