Povezane vesti
Kako su igrali: Hvangov „lažnjak“ Kaluluu pre drugog gola svojstven je najvećim majstorima
Sportski žurnal 25.04.2024
Crvena zvezda je u polufinalu Kupa Srbije pobedila Partizan 2:0 i u finalu će igrati sa Vojvodinom. CRVENA ZVEZDA (4-2-3-1) 18 Omri GLAZER 7 Imao je dve dobre intervencije, prva posle šuta Goha na 0:0 bila je izuzetno važna za tok utakmice. Potvrdio da… »
Kako su igrali: Filipović nema opravdanje što je ispao kod drugog gola
Sportski žurnal 25.04.2024
Partizan je u polufinalu Kupa Srbije na "Marakani" poražen od Crvene zvezde 0:2. PARTIZAN (4-2-3-1) 1 Aleksandar JOVANOVIĆ 7 U finišu je sprečio ubedljiviji poraz. Nije kriv za golove. Sva tri derbija ove sezone je dobro branio, sinoć je prvi put… »
Duljaj: Voleo bih da ostanem sa ovom ekipom, moj status u klubu je pod znakom pitanja od prvog dana
Danas 24.04.2024
Trener fudbalera Partizana Igor Duljaj rekao je da je njegova ekipa odigrala najslabiji derbi ovog proleća, večeras u polufinalu Kupa protiv Crvene zvezde i dodao da bi voleo da ostane u klubu. „Saglasan sam da je ovo bio najslabiji igrački derbi… »
Milojević srećan zbog prvog finala sa Zvezdom
Danas 24.04.2024
Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da je srećan što se prvi put plasirao u finale sa crveno-belima, a večerašnju pobedu u polufinalu Kupa posvetio je nedavno preminulom ekonomu kluba Draganu Milanoviću. „Bio je dobar derbi… »
Vesti dana »
"Prekjuče me je pozvao i 9 minuta: Molio..." Čeda Jovanović se oglasio povodom smrti Dragana Markovića Palme: "Jutros mi nije odgovorio na poziv" (foto)
Blic pre 5 satijoš 20 povezanih
Oglasilo se tužilaštvo povodom tragedije u Novom Sadu: Predložen pritvor za 13 osumnjičenih, za jednim raspisana poternica
Blic pre 4 satijoš 6 povezanih
Vučević se oprostio od Dragana Markovića Palme: "Uvek je posvećeno i predano radio u interesu Srbije"
Blic pre 6 satijoš 2 povezane