Povezane vesti
"Umalo nisam pala u nesvest": Dragana Mirković prolazi kroz težak period - nije mogla ni da sanja kako će završiti sve sa…
Blic 25.04.2024
Folk pevačica Dragana Mirković i njen muž, biznismen Toni Bijelić, razvode se posle 24 godine braka. Njihova deca, sin Marko i ćerka Manuela, ostali su sa pevačicom u Austriji, dok se Markov potez da otprati oca sa društvenih mreža naširoko… »
(Paparaco) Dragana Mirković u autobusu: Pevačica vuče torbu i kofer - vraća se u Srbiju, a evo u kakvom izdanju je…
Blic 24.04.2024
Poznata pevačica Dragana Mirković vraća se nakratko u Srbiju, odakle se odavno odselila kad je stupila u brak sa biznismenom Tonijem Bijelićem. Dragana se trenutno razvodi od Tonija posle više od dve decenije zajedničkog života, a na aerodromu u… »
"Deca me pitaju: - da li sam se umorila..." Sin i ćerka su ostali uz Draganu tokom razvoda od Tonija - pevačica ne krije…
Blic 24.04.2024
Dragana Mirković i Toni Bijelić odlučili su da stave tačku na svoj brak nakon više od dve decenije. Njihova deca, sin Marko i ćerka Manuela, ostala su sa pevačicom u Austriji, a Marko je iznenadio javnost kada je nedavno otpratio oca sa društvenih… »
Vesti dana »
"Prekjuče me je pozvao i 9 minuta: Molio..." Čeda Jovanović se oglasio povodom smrti Dragana Markovića Palme: "Jutros mi nije odgovorio na poziv" (foto)
Blic pre 6 satijoš 20 povezanih
VJT u Novom Sadu traži pritvor za 13 osumnjičenih zbog pada nadstrešnice
Danas pre 5 satijoš 6 povezanih
Vučević se oprostio od Dragana Markovića Palme: "Uvek je posvećeno i predano radio u interesu Srbije"
Blic pre 7 satijoš 2 povezane