Повезане вести
"Ако треба убићу је, није ми жао!" Нови снимак мајке из пакла из Калуђерице, тукла бебу уживо на мрежама
Мондо 25.04.2024
На друштвеним мрежама појавио се нови снимак мајке из Калуђерице која је тукла своју бебу. На друштвеним мрежама појавио се нови снимак мајке из Калуђерице која је тукла своју бебу. Након што се на друштвеним мрежама појавио… »
"Ако треба - и убићу је, није ми жао" Мајка која туче бебу слала стравичне претње: Онесвестила сам је! Сад се светим
Курир 25.04.2024
Након јучерашњег стравичног снимка у ком мајка туче уплакану бебу у лајву на једној друштвеној мрежи, сада се појавио нови снимак у ком мајка објашњава срамне разлоге што туче своје дете. - Шта сам јој радила, онесвестила сам… »
Мајка која је шамарала бебу и то преносила на Тик-току смештена у психијатријску клинику
Политика 25.04.2024
М. М. која је уживо на „Тик – току” приказивала како шамара дете старо свега неколико месеци и подругљиво се обраћа другој женској особи „да види шта она ради”, на предлог Другог основног тужилаштва у Београду, а по решењу… »
Шамарање бебе на ТикТоку: Зашто је забрањено васпитавати децу батинама
Време 25.04.2024
„Батина је из раја изашла“, често се чује у Србији како би се оправдало васпитавање деце насиљем. Закон не брани експлицитно свако физичко кажњавање, али се тражи његова промена. Поводом видеа који се појавио на друштвеној… »
Најновији детаљи о мајци из калуђерице која је шамарала бебу: Тужилаштво наложило психијатријско вештачење насилнице са…
Курир 25.04.2024
Стравичан снимак насиља мајке над бебом појавио се на друштвеним мрежама, а брзом реакцијом полиције дете је збринуто у Дечјој болници у Тиршовој а мајка је смештена на Клинику за психијатријске болести, сазање Курир. Према… »
Мајка која је тукла бебу на вештачењу: У лајву на друштвеним мрежама ударала дете, ево где се сада налази
Блиц 25.04.2024
Мајка из београдског насеља Калуђерица, која се на снимку који кружи преко друштвених мрежа и који је узбунио јавност, види како шамара своју уплакану и умазану бебу, смештена је на одељење психијатрије, ради вештачења… »
Откривамо где се налази мајка са стравичног снимка у којем шамара своју бебу: Хорор се дешавао у Калуђерици
Телеграф 25.04.2024
"Мајка је по протоколу смештена у психијатријску установу, тамо ће бити 15 дана" Стравичан снимак на којем се види како мајка бије уплакану и умазану бебу потресао је Србију јуче, припадници полиције одмах су одреаговали и изашли… »
Мајка објавила снимак како шамара бебу: Реаговала полиција, дете преузео Центар за социјални рад
Радио 021 25.04.2024
Поводом снимка који се појавио на друштвеној мрежи ТикТок на којем је снимљено како мајка шамара бебу, полиција је реаговала и у Калуђерици пронашла мајку и дете. Дете које нема видних повреда прегледано је у здравственој… »
Застрашујући снимак из калуђерице: Мајка туче уплакану бебу у лајву на друштвеним мрежама, полиција хитно реаговала (фото)…
Блиц 24.04.2024
Данас се друштвеним мрежама проширио снимак насиља у породици, на којем једна мајка туче уплакану бебу. На узнемирујућем снимку који кружи популарним мрежама, види се наведена млада мајка како прво игра испред камере, а затим… »
Вести дана »
Штурм спреман за Звезду: Шампион Аустрије победио пред дуел са црвено-белима
Вечерње новости пре 10 минутајош 58 повезаних
Почиње пријава нелегалних објеката: Од сутра ујутру ради дигитална платформа, циљ евидентирати 4,8 милиона објеката
Глас југа пре 45 минутајош 34 повезане
"Мора да се отклони претња од треће руске инвазије" Зеленски разговарао са два кључна Трампова човека, па открио детаље
Блиц пре 9 минутајош 51 повезана
Бивши фудбалер Звезде срушио црвено-беле на Маракани, па се "извинио": Војводина је овако дошла до победе
Телеграф пре 1 сатјош 31 повезана
Покушај пуча у Бенину пропао захваљујући лојалистима, каже министар унутрашњих послова
BBC News пре 5 сатијош 25 повезаних