Povezane vesti
"Moj muškarac se pita za sve, patrijarhalno sam vaspitana": Melina uživa kraj drugog posle razvoda od Harisa, a ovo je njen…
Blic 25.04.2024
Atraktivna modna dizajnerka Melina Džinović ekspresno se razvela od čuvenog pevača Harisa Džinovića, sa kojim je više od dve decenije bila u ljubavi, a 10 godina u braku. O Melininom novom partneru uveliko se priča, dok se ona još uvek ne… »
"Ja sam zahtevan, hoću da mi sve bude potaman": Haris Džinović otkrio da li je spreman za novu ljubav
Mondo 25.04.2024
Gostujući u jednoj emisiji, Haris Džinović je govorio o tome da li je spreman za novu ljubav. Gostujući u jednoj emisiji, Haris Džinović je govorio o tome da li je spreman za novu ljubav. Nakon brojnih izjava koje je dao o razvodu i, sada bivšoj… »
"Melina suštinski nije mogla da me promeni": Haris Džinović posle razvoda želi novu ženu: "Kvalitetan sam i kuvar i…
Blic 24.04.2024
Modna dizajnerka Melina Džinović ekspresno se razvela od čuvenog pevača Harisa Džinovića, sa kojim je više od dve decenije bila u ljubavi, a 10 godina u braku. Haris ističe da je spreman za novu ljubav, a ima određene zahteve. - Ja sam sada… »
Vesti dana »
Zbog pogoršanja zdravstvenog stanja Goran Vesić prebačen u Institut u Sremskoj Kamenici
RTS pre 1 satjoš 35 povezanih
Trump obećao carine, Peking poručuje: 'Nema pobednika u ovom ratu'
Bloomberg Adria pre 1 satjoš 31 povezana
Jokić odgovorio na kritike Melouna: Trener je u pravu, moramo da popravimo igru
Politika pre 2 satajoš 20 povezanih