Повезане вести

Све је водило до краха брака, на крају се догодио болан развод! Дијана је кривицу пребацила на мене (ФОТО)

Све је водило до краха брака, на крају се догодио болан развод! Дијана је кривицу пребацила на мене (ФОТО)

Стори 25.04.2024
Дијана Ђоковић развод као и многе друге породичне тајне вешто скрива. За разлику од ње, која не воли превише да се излаже јавности, још мање да за медије говори, постоје чланови њене бројне породице који су врло отворени и… »
"Дијана ми то није опростила!" Деда Новака Ђоковића деценијама није причао са ћерком

"Дијана ми то није опростила!" Деда Новака Ђоковића деценијама није причао са ћерком

Мондо 25.04.2024
Непознати детаљи из породичних односа породице Ђоковић. Непознати детаљи из породичних односа породице Ђоковић. Детаљи живота породице Ђоковић интригару домаћу, али и светску јавност, а како важе за складну породицу која се… »
Дошло је до развода, Дијана је кривицу пребацила на мене, али за свађу је потребно двоје

Дошло је до развода, Дијана је кривицу пребацила на мене, али за свађу је потребно двоје

Свет & Скандал 25.04.2024
Деда Новака Ђоковића открио породичне тајне Дијана Ђоковић, мајка Новака Ђоковића, најбољег светског тенисера свих времена, данас је срећна и остварена жена, међутим, иза ње су бројне тешке године о којима је једном приликом… »
"Дијана је кривицу пребацивала на мене, није ми опростила": Деда Новака Ђоковића није причао са ћерком деценијама, ово је…

"Дијана је кривицу пребацивала на мене, није ми опростила": Деда Новака Ђоковића није причао са ћерком деценијама, ово је…

Курир 25.04.2024
Мајка најбољег тенисера света Дијана Ђоковић, након развода родитеља, није причала са оцем, а данас је њихов однос у најбољем реду. Зденко Жагар, је својевремено у једном интервјуу, причао о разводу од Дијанине мајке, а како… »

Вести дана »