Повезане вести

"Никола брате, сети се свога тате, на путу којим кренуо си ти остају само најбољи" Душко Кулиш се песмом обратио младом…

"Никола брате, сети се свога тате, на путу којим кренуо си ти остају само најбољи" Душко Кулиш се песмом обратио младом…

Курир 25.04.2024
Никола Роквић ексклузивно је за Курир открио је како тече његов пут до Егине, како људи реагују када га сретну, колико му помажу, као и колико му значи подршка медија, породице, пријатеља али и његових пратиоца. За певача је… »
Људи ми дају храну и прилоге: Никола Роквић након четири дана открио до ког града је стигао, па споменуо породицу

Људи ми дају храну и прилоге: Никола Роквић након четири дана открио до ког града је стигао, па споменуо породицу

Мондо 25.04.2024
Наш певач Никола Роквић пре три дана започео је ходочашће на ком ће прећи 1.060км како би стигао до Егине, где се налази чувени манастир Светог Нектарија Егинског, а на том путу прикупљаће средства за своју фондацију "Породица"… »
(Видео) Николи роквићу очи пуне суза: Насред пута се снимио са пролазником, па запевао чувену песму његовог оца Маринка

(Видео) Николи роквићу очи пуне суза: Насред пута се снимио са пролазником, па запевао чувену песму његовог оца Маринка

Блиц 25.04.2024
Певач Никола Роквић пре четири дана кренуо је пут Грчке пешке, а план му је да пређе 1.060км како би стигао до Егине где се налази чувени манастир Светог Нектарија Егинског. Током пешачења прикупљаће средства за своју фондацију… »
"Пила сам уље Светог Нектарија и затруднела" Сека Алексић слави овог свеца, а Никола Роквић ће му се ускоро поклонити

"Пила сам уље Светог Нектарија и затруднела" Сека Алексић слави овог свеца, а Никола Роквић ће му се ускоро поклонити

Курир 25.04.2024
Пре четири дана, испред Храма Светог Саве, Никола Роквић поздравио се са најмилија, помолио се и кренуо пешака на пут дуг 1060 км, до манастира Светог Нектарија Егинског којем жели да се поклони. На том путу Никола ће прикупљати… »
"Људи ми дају храну, воду и прилоге" Никола Роквић се огласио за Курир током хода до Грчке: Тешке ствари ме тек чекају!

"Људи ми дају храну, воду и прилоге" Никола Роквић се огласио за Курир током хода до Грчке: Тешке ствари ме тек чекају!

Курир 25.04.2024
Никола Роквић ексклузивно за Курир открио је како тече његов пут до Егине, како људи реагују када га сретну, колико му помажу, као и колико му значи подршка медија, породице, пријатеља али и његових пратиоца. - Малопре сам… »
„И кад му тело физички ослаби, ум неће“: Жена Николе Роквића открила детаље његовог пута за Грчку

„И кад му тело физички ослаби, ум неће“: Жена Николе Роквића открила детаље његовог пута за Грчку

Нова 25.04.2024
Наш певач Никола Роквић пре три дана започео је ходочашће и прећи ће 1.060км како би стигао до Егине, где се налази чувени манастир Светог Нектарија Егинског, а на том путу прикупљаће средства за своју фондацију "Породица"… »
Ево колико је скочила цифра за само 24 сата! Никола Роквић 4. дана ходочашћа открио колико је сакупио новца

Ево колико је скочила цифра за само 24 сата! Никола Роквић 4. дана ходочашћа открио колико је сакупио новца

Курир 25.04.2024
Пре четири дана, испред Храма Светог Саве, Никола Роквић поздравио се са најмилија, помолио се и кренуо пешака на пут дуг 1060 км, до манастира Нектарија Егинског. Никола се са пута за Грчку редовно оглашава на свом Инстаграму, а… »
(Фото) Никола Роквић обратио се јавно жени: Упутио Бојани поруку са пута за Грчку

(Фото) Никола Роквић обратио се јавно жени: Упутио Бојани поруку са пута за Грчку

Блиц 25.04.2024
Певач Никола Роквић пре четири дана започео је ходољубље до Грчке, односно Егине где ће посетити манастир Светог Нектарија Егинског и на том путу прикупљати средства за помоћ дечијој онкологији. Он се са свог пута редовно… »
Никола није баш случајно одабрао баш ово свето место: Део моштију великог свеца налази се у њему, а део је и у Туманима

Никола није баш случајно одабрао баш ово свето место: Део моштију великог свеца налази се у њему, а део је и у Туманима

Курир 25.04.2024
Никола Роквић са супругом Бојаном основао је фондацију под називом „Породица“, а њихова прва мисија је помагање педијатријској онкологији. Никола је са тим циљем кренуо пешке на пут од 1.060 километара, до манастира Светог… »
"Кад му тело физички ослаби, ум неће" Жена Николе Роквића открила детаље певачевог ходочашћа до Грчке, овако ће прославити…

"Кад му тело физички ослаби, ум неће" Жена Николе Роквића открила детаље певачевог ходочашћа до Грчке, овако ће прославити…

Курир 25.04.2024
Наш певач Никола Роквић пре три дана започео је ходочашће, и прећи ће 1.060км како би стигао до Егине, где се налази чувени манастир Светог Нектарија Егинског, а на том путу прикупљаће средства за своју фондацију "Породица"… »
"И ми крећемо пут грчке" Прво оглашавање супруге Николе Роквића о детаљима ходочашћа: Годинама је на уму имао

"И ми крећемо пут грчке" Прво оглашавање супруге Николе Роквића о детаљима ходочашћа: Годинама је на уму имао

Курир 25.04.2024
Никола Роквић са супругом Бојаном основао је фондацију под називом „Породица“, а њихова прва мисија је помагање педијатријској онкологији. Никола је са тим циљем кренуо пешке на пут од 1.150 километара, до манастира Светог… »

Вести дана »