Povezane vesti
Prepoznali ste moju dušu, stremljenja i ljubav prema vama: Vučeviću uručen Ključ grada s Poveljom Počasni građanin grada…
Kurir 25.04.2024
Ministar odbrane Miloš Vučević prisustvovao je svečanoj akademiji povodom obeležavanja Dana grada Banjaluke, koju je priredio gradonačelnik tog grada Draško Stanivuković u dvorani "Borik". Ministru Vučeviću, na večerašnjoj svečanosti, gradonačelnik… »
"Velika stvar je biti Banjalučanin" Vučeviću dodeljeni ključevi Grada Banja Luke, posetio i novu školu i odeljenje Kosovo i…
Dnevnik 25.04.2024
Ministar odbrane Miloš Vučević prisustvovao je svečanom obeležavanju Dana grada Banja Luke, na kojem su mu uručeni ključevi grada. Kada sam dobio vest da ću iz ruku gradonačelnika i mog prijatelja Draška dobiti ključeve Banja Luke, osetio sam i sreću i… »
Vesti dana »
Danas vrhunac toplotnog talasa sa temperaturama do 40 stepeni i tropskim noćima
RTV pre 1 satjoš 2 povezane
Direktor beogradskog Vodovoda: Potrošnja vode rekordna, prizvodnja može da bude i veća
Danas pre 7 satijoš 1 povezana
Fenerbahče se primakao Ligi šampiona, "dželat" Vojvodine napravio korak ka Ligi Evrope
Nova pre 1 satjoš 1 povezana
Posle odluke Vrhovnog suda, SAD vratile kompanijama 100 milijardi dolara od Trampovih carina
Telegraf pre 45 minutajoš 1 povezana
Haos na putevima kod Subotice: Devet udesa, šestoro povređenih, osam pijanih vozača završilo na trežnjenju
Kurir pre 1 satjoš 1 povezana