Povezane vesti
"Velika stvar je biti Banjalučanin" Vučeviću dodeljeni ključevi Grada Banja Luke, posetio i novu školu i odeljenje Kosovo…
Dnevnik 25.04.2024
Ministar odbrane Miloš Vučević prisustvovao je svečanom obeležavanju Dana grada Banja Luke, na kojem su mu uručeni ključevi grada. Kada sam dobio vest da ću iz ruku gradonačelnika i mog prijatelja Draška dobiti ključeve Banja Luke, osetio sam i… »
Prepoznali ste moju dušu, stremljenja i ljubav prema vama: Vučeviću uručen Ključ grada s Poveljom Počasni građanin grada…
Kurir 25.04.2024
Ministar odbrane Miloš Vučević prisustvovao je svečanoj akademiji povodom obeležavanja Dana grada Banjaluke, koju je priredio gradonačelnik tog grada Draško Stanivuković u dvorani "Borik". Ministru Vučeviću, na večerašnjoj svečanosti… »
Vesti dana »

(Foto, video) policija prikazala akustične uređaje Dačić: Policija koristi samo zvučna sredstva za upozorenja
Dnevnik pre 1 satjoš 33 povezane

Kako je samu sebe upropastila: Tepić slagala da je kod skupštine zvučni top, a istina joj se obila o glavu - test pokazao da je marinikin top ustvari megafon!
Kurir pre 14 minutajoš 22 povezane

BLOG UŽIVO „RTS kao saučesnik, želimo da se čuje naš glas”: Prosvetari, studenti i đaci protestovali ispred javnog servisa
Nova pre 32 minutajoš 24 povezane

Žandarm tvrdi za Danas: Više „zvučnih topova“ bilo raspoređeno u subotu na protestu, jedan iza Skupštine
Nova pre 5 satijoš 12 povezanih

"Zabolela me cela glava, supruga molila ljude za skener": Andrija ni u najtežim trenucima nije hteo sažaljenje
Mondo pre 33 minutajoš 43 povezane