Povezane vesti
"Grupa hrvatskih mladića me je zvala majmunicom" Čuvena teniserka otvorila dušu: Gađali su me korama pomorandže, plakala sam...…
Kurir 25.04.2024
Poznata američka teniserka i aktuelna šampionka US Opena, Koko Gof, otvorila je dušu i otkrila je kako se na početku karijere suočila sa rasizmom. Ona je još kao dete imala neprijatnu situaciju sa hrvatskim navijačima. - Kad sam imala 12 godina, bila sam… »
Potresna ispovest šampionke: "Hrvati su me gađali korama pomorandže i vikali da sam majmunica"
Telegraf 25.04.2024
To se desilo na početku njene karijere. Američka teniserka Koko Gof, aktuelna šampionka US Opena, dala je jedan intervju za magazin "Time" u kom je u negativnom kontekrstu pominjala hrvatske navijače! Koko trenutno ima 20 godina i treća je igračica… »
Vesti dana »

U 50 gradova narod protiv blokada Krenuli ljudi sa svih strana, Poslali su jasne poruke: Da prestane nasilje (foto)
Dnevnik pre 41 minutajoš 51 povezana

Pretučeni student iz Valjeva: Petorica policajaca me tukla krvnički, majku mi zastrašivali batinaši
Danas pre 2 satajoš 3 povezane

Krvava kolena, slomljene reklame i dres natopljen znojem: Zvezda je bila onakva kakav je bio Branko Lazić
Mondo pre 11 minutajoš 30 povezanih