Povezane vesti
"Mila moja, bila je čast poznavati te": Održana komemoracija za nastradalu Milanu, direktor škole se u suzama oprostio od nje…
Kurir 25.04.2024
U OŠ "Branko Radičević" u Banjaluci održana je komemoracija tragično nastradaloj pedagogici Milani Kopreni (47). Na komemoraciji su prisustvovali neutešna porodica, prijatelji, radne kolege, saradnici i veliki broj đaka. Prisutnima se obratio direktor… »
Direktor škole plakao na komemoraciji za tragično stradalu Milanu: "Mila moja, sad si na lepšem mestu"
Telegraf 25.04.2024
Znam kakav je borac bila, nije zaslužila ovako nešto. Ali, sada je na lepšem mestu gde nema tuge, bola i stresa, rekao je u suzama direktor škole. U OŠ "Branko Radičević" u Banjaluci održana je komemoracija tragično nastradaloj Milani Kopreni (47), koja… »
Vesti dana »

Počela jesen: Toplije za 10 stepeni, pa preokret vremena, otkrivamo i kada
Telegraf pre 1 satjoš 60 povezanih

London: NATO spreman na konfrontaciju sa Rusijom zbog navodnih vazdušnih incidenata
Vesti online pre 43 minutajoš 32 povezane

Advokat Božo Prelević: Vučićeva legalizacija negira pravnu državu i nagrađuje nepoštovanje zakona
Serbian News Media pre 4 satijoš 71 povezana

I Francuska priznaje Palestinu: Golub mira na Ajfelovom tornju, ljutnja SAD i Izraela
N1 Info pre 43 minutajoš 32 povezane