Povezane vesti

„Borila sam se kao zmaj, to je treća najbolja stvar koja mi se desila u životu“: Goca Tržan otkrila da li bi ponovo…

„Borila sam se kao zmaj, to je treća najbolja stvar koja mi se desila u životu“: Goca Tržan otkrila da li bi ponovo…

Nova 25.04.2024
Goca Tržan prisetila se svojih dana u Survivoru i rekla da bi rado ponovo učestvovala. „Ljudi koji idu u rijaliti tog tipa da se tamo predstavljaju u startu greše. Survajver je preživljavanje. Mi kada smo bili nismo imali šta da jedemo,stvarno smo živeli… »
Goca Tržan živela u jezivim uslovima, nije imala šta da jede, od nehigijene imala ožiljke po licu: Pevačica otkrila detalje iz…

Goca Tržan živela u jezivim uslovima, nije imala šta da jede, od nehigijene imala ožiljke po licu: Pevačica otkrila detalje iz…

Svet & Skandal 25.04.2024
Život Goce Tržan bio je veoma turbulentan Život Goce Tržan prolazio je kroz razne faze, od srećnog detinjstva, do neuspelog braka i burnog razvoda do mirne luke koju je pronašla s bubnjarom Rašom Novakovićem. Ivan Vučićević A, kako voli izazove Goca… »
"Živeli smo u jezivim uslovima, imala sam ožiljke od nehigijene" Goca Tržan se prisetila teških životnih momenta: Bilo je…

"Živeli smo u jezivim uslovima, imala sam ožiljke od nehigijene" Goca Tržan se prisetila teških životnih momenta: Bilo je…

Kurir 25.04.2024
Goca Tržan prisetila se svojih dana provedenih u rijalitiju pa je otkrila kako je izgledalo to vreme provedeno tamo, kao i da li bi opet bila učesnik tako velikog projekta: - Ljudi koji idu u rijaliti tog tipa da se tamo predstavljaju u startu greše… »
Goca posle 14 godina otkrila sa čime se suočila: "Vratila sam se sa ožiljcima od bubuljica, od nehigijene..."

Goca posle 14 godina otkrila sa čime se suočila: "Vratila sam se sa ožiljcima od bubuljica, od nehigijene..."

Telegraf 25.04.2024
- Ponovo bih se prijavila u takvu sezonu jer čovek daje najviše od sebe kada je najteže - priznala je pevačica. Goca Tržan učestvovala je 2010. godine u Survajvoru, gde je važila za najsposobniju i najsnalažljiviju takmičarku kada je reč o ženama, a sada… »

Vesti dana »

Četvrtak najtopliji dan ove nedelje

Četvrtak najtopliji dan ove nedelje

Vesti online pre 10 minutajoš 26 povezanih
Izrael objavio prve korake za preuzimanje grada Gaze

Izrael objavio prve korake za preuzimanje grada Gaze

Nedeljnik pre 50 minutajoš 13 povezanih