Повезане вести
„Борила сам се као змај, то је трећа најбоља ствар која ми се десила у животу“: Гоца Тржан открила да ли би поново…
Нова 25.04.2024
Гоца Тржан присетила се својих дана у Сурвивору и рекла да би радо поново учествовала. „Људи који иду у ријалити тог типа да се тамо представљају у старту греше. Сурвајвер је преживљавање. Ми када смо били нисмо имали шта да… »
Гоца Тржан живела у језивим условима, није имала шта да једе, од нехигијене имала ожиљке по лицу: Певачица открила детаље из…
Свет & Скандал 25.04.2024
Живот Гоце Тржан био је веома турбулентан Живот Гоце Тржан пролазио је кроз разне фазе, од срећног детињства, до неуспелог брака и бурног развода до мирне луке коју је пронашла с бубњаром Рашом Новаковићем. Иван Вучићевић А… »
"Живели смо у језивим условима, имала сам ожиљке од нехигијене" Гоца Тржан се присетила тешких животних момента: Било је…
Курир 25.04.2024
Гоца Тржан присетила се својих дана проведених у ријалитију па је открила како је изгледало то време проведено тамо, као и да ли би опет била учесник тако великог пројекта: - Људи који иду у ријалити тог типа да се тамо… »
Гоца после 14 година открила са чиме се суочила: "Вратила сам се са ожиљцима од бубуљица, од нехигијене..."
Телеграф 25.04.2024
- Поново бих се пријавила у такву сезону јер човек даје највише од себе када је најтеже - признала је певачица. Гоца Тржан учествовала је 2010. године у Сурвајвору, где је важила за најспособнију и најсналажљивију такмичарку… »
Вести дана »
Резерве почињу озбиљно да се троше, одлука САД све мења: Наш економиста упутио драматично упозорење
Мондо пре 4 сатијош 40 повезаних
УНС: Недопустиви напади, ометања у раду и застрашивања новинара
Цензоловка пре 1 сатјош 16 повезаних
Европске демократе: СНС се одржава на власти кроз насиље и манипулацију бирачима
Радио 021 пре 2 сатајош 28 повезаних
Протестом испред Основног суда у Нишу грађани и студенти обележили 13 месеци од пада надстрешнице
Бета пре 3 сатајош 35 повезаних
Победа СНС у Мионици и Сечњу само у процентима, број гласова мањи за око 2.000
Н1 Инфо пре 5 минутајош 62 повезане