Povezane vesti
Mnogi bi rekli da je škrtica, ali ovaj milioner odbija da daje bakšiše: Tri situacije u kojima "okreće glavu"
Blic 25.04.2024
Muškarac koji je odbio da se predstavi, je podelio svoju neobičnu odluku, a to je kako deli bakšiše. Kako je i sam istakao, on je radio u Mekdonalsu neko vreme, te je upoznat koliko je teško raditi uslužne poslove, pa samim tim često zna i da… »
Rekli bi da je škrtica, ali ovaj milioner odbija da daje bakšiše: Ovo su 3 situacije na koje "okreće glavu"
Telegraf 25.04.2024
Iako je i sam istakao, radio je uslužne poslove, te mu je jasno ko koliko zaslužuje. Muškarac koji je odbio da se predstavi, za CNN je podelio svoju neobičnu odluku, a to je kako deli bakšiše. Kako je i sam istakao, on je radio u Mekdonalsu neko… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Novosadski maratonci prešli više od pola puta do Beograda: Cela Srbija se sprema za Sretenje u Kragujevcu
Nova pre 1 satjoš 68 povezanih
Makron o izjavi Trampa da će uvesti carine: EU je saveznik, a ne problem SAD
Vesti online pre 5 satijoš 34 povezane
Petković čestitao Srpskoj listi i narodu: Zajedničkim snagama u najtežim uslovima izvojevali osvajanje svih 10 mesta
Kurir pre 1 satjoš 58 povezanih
Potrošači protiv visokih cena! Novi protest protiv 5 najvećih trgovinskih lanaca, sledeće nedelje najavljena nova akcija
Kurir pre 4 satijoš 20 povezanih