Повезане вести
Редитељ Владимир Перишић члан жирија фестивал у Кану
Политика 25.04.2024
Српски редитељ Владимир Перишић изабран је за члана жирија Канског фестивала у категорији Кратког филма и „Ла Цинеф” награда, саопштили су данас продуценти. „Част ми је да сам део овог жирија и радујем се да откријем филмове у… »
Српски редитељ бира добитника златне палме за кратки филм: Перишић на престижном фестивалу у кану доноси одлуку у две…
Курир 25.04.2024
Српски редитељ Владимир Перишич изабран је за члана жирија престижног Канског филмског фестивала за категорију Кратког филма и Ла Цинеф награда. Фестивал, који се по 77. пут одржава од 14. до 25. маја, и окупља истакнуте… »
„Част ми је што сам део жирија у Кану и радујем се откривању филмова“: Владимир Перишић бира добитника Златне палме за кратки…
Нова 25.04.2024
Част ми је да сам део овог жирија и радујем се да откријем филмове у селекцији, каже за Нова.рс редитељ Владимир Перишић који ће бити један од чланова жирија на предстојећем Канском филмском фестивалу, у програму кратког и… »
Вести дана »
Ситуација са НИС-ом под америчким санкцијама: рок за решење и преговори о продаји удела
Наслови.аи пре 1 сатјош 28 повезаних
Повећана тражња за евром подиже курс у Србији, мењачи ограничени прописима
Наслови.аи пре 2 сатајош 11 повезаних