Povezane vesti
Vreme je da moja karijera ode na viši nivo! Novaka pitali da li je on novi Džejms Bond, odgovor se prepričava: Zar nije…
Kurir 25.04.2024
Novak Đoković je rešio da prestane da bude Novak Đoković i da se posveti ulozi Džejmsa Bonda! Kako kaže dosta je bilo uloge u kojoj se odlično snalazio, vreme je da ode na viši nivo. O čemu se radi? Nedavno je ATP plasirao reklamu u kojoj… »
Vreme je da nestane Novak Đoković! Najboljem ikad je dosta tenisa, hoće da glumi u blokbasteru!
Mondo 25.04.2024
Uvek je Novak spreman na nove stvari! Uvek je Novak spreman na nove stvari! Novak Đoković je rešio da prestane da bude Novak Đoković i da se posveti ulozi Džejmsa Bonda! Kako kaže dosta je bilo uloge u kojoj se odlično snalazio, vreme je da ode na… »
Vesti dana »

Srbin je sila! Evo kako je Nikola Jokić još jednom dokazo celom svetu da je najbolji košarkaš današnjice (video)
Večernje novosti pre 1 satjoš 17 povezanih

Da li je Đoković oštećen zbog novog pravila? Javio se bivši Federerov trener, jedno ni njemu nije jasno
Mondo pre 44 minutajoš 13 povezanih

Kišovito vreme širom Srbije, lokalni pljuskovi uz moguću grmljavinu
Glas juga pre 44 minutajoš 13 povezanih

„Ja sam čuo da su nas pustili“: Nedović se posle pobede nad Virtusom osvrnuo na spekulacije o meču u Pireju
Danas pre 9 satijoš 4 povezane

Tri poruke iz prepiske na Signalu o napadu na Jemen – analiza i objašnjenje
Radio 021 pre 26 minutajoš 10 povezanih