Povezane vesti
Budući premijer Vučević nije hteo da odgovori da li će Gašić ostati ministar
Nova 25.04.2024
"Nismo probili rok, Vlada će biti formirana u zakonski predviđenom roku, ja sa nestrpljenjem čekam da predstavim poslanicima i sveukupnoj javnosti program buduće Vlade Republike Srbije", rekao je mandatar za sastav nove Vlade Srbije, Miloš Vučević… »
„Kao da nam mač visi nad glavom“: Vučević o tome zašto Vlada još nije formirana
N1 Info 25.04.2024
"Nismo probili rok, Vlada će biti formirana u zakonski predviđenom roku, ja sa nestrpljenjem čekam da predstavim poslanicima i sveukupnoj javnosti program buduće Vlade Republike Srbije", rekao je mandatar za sastav nove Vlade Srbije, Miloš Vučević… »
Vučević: Proces formiranja Vlade ne može da se zbrza, mnoge okolnosti utiču na to
Danas 25.04.2024
Mandatar za sastav nove Vlade Srbije Miloš Vučević izjavio je danas da proces formiranja Vlade, za koju rok ističe 6. maja, ne može da se „zbrza i ubrza“ jer, kako tvrdi, „mnoge okolnosti utiču na ceo proces“. „Mi nažalost nemamo ambijent… »
Vesti dana »
Kurir saznaje: I Nebojša Šurlan vozilom Hitne iz pritvora prebačen na Institut za kardiovaskularne bolesti u Sremskoj Kamenici
Kurir pre 4 minutajoš 81 povezana
Uhapšen v.d. direktora JGSP u Novom Sadu kao pripadnik tzv. balkanskog kartela
Sputnik pre 27 minutajoš 60 povezanih
POSKUPELI I NAFTA I ZLATO: Tržište uznemireno Trampovim najavama da će da uvede sveobuhvatne nove carine na proizvode iz Meksika, Kanade i Kine
Kurir pre 4 minutajoš 34 povezane
Milijaš: Očekuje nas interesantan meč, izvukli smo pouke iz prethodnih utakmica
Politika pre 28 minutajoš 29 povezanih
Žena iz okoline Ivanjice osumnjčena da je ubila bebu: Uhapšena zbog sumnje da je delom cucle ugušila dete
Euronews pre 2 satajoš 28 povezanih