Povezane vesti

“Novi ispad nervoznog Vučića”: Kako regionalni mediji pišu o izjavi predsednika Srbije da su Slovenci bili…

“Novi ispad nervoznog Vučića”: Kako regionalni mediji pišu o izjavi predsednika Srbije da su Slovenci bili…

Danas 25.04.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je novinarima u NJujorku, gde lobora protiv usvajanja rezolucije o genoidu u Srebrenici, da je reči premijera Slovenije shvatio kao pretnju da više ne ide u tu zemlju. Naime, Vučić je u svom obraćanju na… »
Šta piše Politico o uvredama predsednika Srbije na račun Slovenije: „Vučićevo mlako izvinjenje uz mnoštvo ALI“

Šta piše Politico o uvredama predsednika Srbije na račun Slovenije: „Vučićevo mlako izvinjenje uz mnoštvo ALI“

Danas 25.04.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić mlako se izvinio u sredu što je Slovence nazvao „odvratnim“, pojašnjavajući da je mislio samo na njihove političare, piše Politiko (Politico). „Ako sam nekoga uvredio, želim da se izvinim celoj… »
Vučić u Njujorku: Reči premijera Slovenije sam shvatio kao pretnju da tamo više ne idem

Vučić u Njujorku: Reči premijera Slovenije sam shvatio kao pretnju da tamo više ne idem

Danas 25.04.2024
Predsednik Aleksandar Vučić je danas u obraćanju novinarima rekao da je reči premijera Slovenije, da on ne priča u duhu sadašnjeg vremena, shvatio kao pretnju da više tamo ne ide. Vučić je u svom obraćanju na marginama sednice Saveta bezbednosti… »

Vesti dana »