Povezane vesti
„Potrebno je da ozvaničimo naš miran razlaz, koji su bosanski muslimani inicirali“: Dodik poziva na razgovore o razdvajanju u…
Danas 25.04.2024
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik pozvao je danas bošnjačke političare na razgovore o razdvajanju u BiH na institucionalnom nivou.“Mi smo se već odvojili, u svemu. Potrebno je da ozvaničimo naš miran razlaz, koji su bosanski muslimani inicirali… »
Dodik poziva na razgovore o razdvajanju u BiH na institucionalnom nivou
Novi magazin 25.04.2024
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik pozvao je danas bošnjačke političare na razgovore o razdvajanju u BiH na institucionalnom nivou. "Mi smo se već odvojili, u svemu. Potrebno je da ozvaničimo naš miran razlaz, koji su bosanski muslimani inicirali… »
Vesti dana »
"Srpski sam uradio bolje nego matematiku" učenici u Štrpcu posle drugog dana male mature i testa iz matematike (foto/video)
Kurir pre 7 satijoš 58 povezanih
NIS: Ovom licencom omogućeno je održavanje poslovanja, ugovora i drugih sporazuma
Euronews pre 52 minutajoš 25 povezanih
Riki Martin zapalio Beograd: Publika u transu uz latino hitove, među njima i velike zvezde srpske estrade (video)
Kurir pre 1 satjoš 26 povezanih
Izrael totalno poražen: Uskoro sporazum i sa Libanom i potpuno povlačenje - Hezbolah postavlja ultimatum
Večernje novosti pre 2 satajoš 62 povezane