Повезане вести

Резолуција о геноциду у Сребреници у фокусу: Вучић поносан на борбу у УН-у

Резолуција о геноциду у Сребреници у фокусу: Вучић поносан на борбу у УН-у

Ал Јазеера 25.04.2024
Предсједник Србије враћа се из Нев Иорка гдје је лобирао против усвајања резолуције о Сребреници на Генералној скупштини УН-а. Предсједник Србије Алексанар Вучић навео је данас пред полазак из Нев Иорка за Београд како је… »
Вучић поручио из Њујорка: Поносан сам на то како смо се борили, у УН све ври (фото)

Вучић поручио из Њујорка: Поносан сам на то како смо се борили, у УН све ври (фото)

Курир 25.04.2024
Председник Републике Србије Александар Вучић обратио се медијима последњег дана боравка у седишту УН у Њујорку. - Поносан сам на то како смо се у Уједињеним нацијама борили, јер кад се борите за своју земљу, ваше је да… »
Вучић: Ситуација око нацрта Резолуције о Сребреници није једноставна, грађане занима да ли ће Србија да сачува национални понос…

Вучић: Ситуација око нацрта Резолуције о Сребреници није једноставна, грађане занима да ли ће Србија да сачува национални понос…

Инсајдер 25.04.2024
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас у Њујорку да ситуација око нацрта Резолуције о Сребреници није једноставна, да је остало још много посла да, како каже, "покушавамо и да се боримо да уздигнуте главе изађемо из… »
"Интересује их да ли ће бити плата и пензија пре празника" Вучић: Занима их да ли ће Србија сачувати понос"

"Интересује их да ли ће бити плата и пензија пре празника" Вучић: Занима их да ли ће Србија сачувати понос"

Телеграф 25.04.2024
На питање новинара да прокоментарише наводе да ће део опозиције бојкотовати изборе, Вучић је рекао да није ништа о томе читао и да не зна ко ће изаћи на изборе и додао да се људи у Србији интересују за друге ствари. Председник… »
Вучић: Грађане занима хоће ли Србија успети да сачува национални понос

Вучић: Грађане занима хоће ли Србија успети да сачува национални понос

Глас Западне Србије 25.04.2024
Председник Србије Александар Вучић оценио је данас да грађане Србије занима хоће ли држава успети да сачува национални понос и како ће се односити према притисцима којим је изложена, а да тренутно грађани не размишљају о томе… »
Вучић о локалним изборима: Људе занима хоћемо ли сачувати национални понос

Вучић о локалним изборима: Људе занима хоћемо ли сачувати национални понос

Б92 25.04.2024
Председник Републике Србије, Александар Вучић, обратио се у Њујорку где се осврнуо на локалне изборе. "Не знам ко ће да изађе, а ко ће да бојкотује. Знате ли ви колико људи то у Србији интересује. Немам појма и нисам пратио. Ко… »

Вести дана »