Povezane vesti
Vučić: Ponosan sam na našu borbu u UN
Politika 25.04.2024
NjUJORK – Predsednik Srbije Aleksanar Vučić naveo je danas pred polazak iz Njujorka u Beograd da je ponosan na borbu koju je Srbija vodila u UN i ocenio da će ona ostaviti trag kako na samom glasanju o rezoluciji o Srebrenici tako i kasnije u… »
Rezolucija o genocidu u Srebrenici u fokusu: Vučić ponosan na borbu u UN-u
Al Jazeera 25.04.2024
Predsjednik Srbije vraća se iz New Yorka gdje je lobirao protiv usvajanja rezolucije o Srebrenici na Generalnoj skupštini UN-a. Predsjednik Srbije Aleksanar Vučić naveo je danas pred polazak iz New Yorka za Beograd kako je “ponosan na borbu koju je… »
Vučić pred polazak iz Njujorka Ponosan sam na našu borbu u UN Srbija će nastaviti da se bori za svoju teritoriju i slobodu…
Dnevnik 25.04.2024
NjUJORK: Predsednik Srbije Aleksanar Vučić naveo je danas pred polazak iz Njujorka u Beograd da je ponosan na borbu koju je Srbija vodila u UN i ocenio da će ona ostaviti trag kako na samom glasanju o rezoluciji o Srebrenici tako i kasnije u… »
Vučić poručio iz Njujorka: Ponosan sam na to kako smo se borili, u UN sve vri (foto)
Kurir 25.04.2024
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić obratio se medijima poslednjeg dana boravka u sedištu UN u Njujorku. - Ponosan sam na to kako smo se u Ujedinjenim nacijama borili, jer kad se borite za svoju zemlju, vaše je da napravite sve što možete… »
Vučić: Situacija oko nacrta Rezolucije o Srebrenici nije jednostavna, građane zanima da li će Srbija da sačuva nacionalni…
Insajder 25.04.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u Njujorku da situacija oko nacrta Rezolucije o Srebrenici nije jednostavna, da je ostalo još mnogo posla da, kako kaže, "pokušavamo i da se borimo da uzdignute glave izađemo iz ove situacije“… »
"Interesuje ih da li će biti plata i penzija pre praznika" Vučić: Zanima ih da li će Srbija sačuvati ponos"
Telegraf 25.04.2024
Na pitanje novinara da prokomentariše navode da će deo opozicije bojkotovati izbore, Vučić je rekao da nije ništa o tome čitao i da ne zna ko će izaći na izbore i dodao da se ljudi u Srbiji interesuju za druge stvari. Predsednik Srbije Aleksandar… »
Vučić: Građane zanima hoće li Srbija uspeti da sačuva nacionalni ponos
Glas Zapadne Srbije 25.04.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ocenio je danas da građane Srbije zanima hoće li država uspeti da sačuva nacionalni ponos i kako će se odnositi prema pritiscima kojim je izložena, a da trenutno građani ne razmišljaju o tome hoće li deo… »
"Ne znam ko će da izađe, a ko će da bojkotuje" Vučić o izborima: Ljude zanima hoćemo li sačuvati nacionalni ponos
Kurir 25.04.2024
Predsednik Republike Srbije, Aleksandar Vučić, obratio se iz Njujorka gde se osvrnuo na lokalne izbore. - Ne znam ko će da izađe, a ko će da bojkotuje. Znate li vi koliko ljudi to u Srbiji interesuje. Nemam pojma i nisam pratio. Ko hoće nek izađe… »
Vučić o lokalnim izborima: Ljude zanima hoćemo li sačuvati nacionalni ponos
B92 25.04.2024
Predsednik Republike Srbije, Aleksandar Vučić, obratio se u Njujorku gde se osvrnuo na lokalne izbore. "Ne znam ko će da izađe, a ko će da bojkotuje. Znate li vi koliko ljudi to u Srbiji interesuje. Nemam pojma i nisam pratio. Ko hoće nek izađe, ko… »
Vesti dana »

Uživo blokada RTS: Studenti blokaderi ne dozvoljavaju radnicima da udu u zgradu i rade! Oglasio se MUP, RTS emituje redovan program
Kurir pre 49 minutajoš 56 povezanih

Studenti i dalje blokiraju RTS, obustavljen saobraćaj u Takovskoj ulici
Telegraf pre 54 minutajoš 88 povezanih

BLOG UŽIVO „Nismo udarili policajca“: Studenti Pravnog traže da RTS objavi snimak napada, u Nišu blokirana raskrsnica u znak podrške kolegama iz Beograda
Nova pre 24 minutajoš 46 povezanih

'Za Beograd': Studenti iz Subotice, Čačka i Niša krenuli na višednevno pešačenje
BBC News pre 3 satajoš 8 povezanih

Pavlović o protestu studenata ispred Skupštine: Ovo je režija opozicije
Gradski portal 018 pre 6 satijoš 34 povezane