Povezane vesti
Vučić: Ne mislim da je Deklaracija Skupštine Srbije o Srebrenici bila dobra
NIN 25.04.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da ne misli da je dobra Deklaracija Skupštine Srbije o osudi zločina u Srebrenici, koja je usvojena 2010. godine, iako u njoj nije pomenut termin genocid. Komentarišući izjavu lidera Pokreta slobodnih… »
Vučić izjavio da ne misli da je Deklaracija Skupštine Srbije o Srebrenici bila dobra
Slobodna Evropa 25.04.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je 25. aprila da ne misli da je dobra Deklaracija Skupštine Srbije o osudi zločina u Srebrenici, koja je usvojena 2010. godine, iako u njoj nije pomenut termin genocid. "Ne mislim da je ta Deklaracija bila… »
Radio sto plus 25.04.2024
Komentarišući izjavu lidera Pokreta slobodnih građana (PSG) Pavla Grbovića, koji je ocenio da iako se u toj deklaraciji ne spominje reč genocid, “ne znači da on nije priznat”, Vučić je kazao da “svako ima pravo na svoje mišljenje” i da je to “legitiman… »
Beta 25.04.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da ne misli da je dobra Deklaracija Skupštine Srbije o osudi zločina u Srebrenici, koja je usvojena 2010. godine, iako u njoj nije pomenut termin genocid. Komentarišući izjavu lidera Pokreta slobodnih… »
Vesti dana »

"Idemo na pobedu ovaj put" Imao žestok okršaj sa voditeljem Pinka u emisiji, a sada šokirao oglašavanjem i najavio ulazak u Elitu (foto)
Alo pre 4 satijoš 4 povezane

Aleksandra Babejić otkrila jezive detalje o kristininom krugu prijatelja: Nju privlače žene….
Kurir pre 54 minutajoš 3 povezane

"Borite se ili umrite": Ilon Mask uputio poruku desničarima u Londonu (video)
Kurir pre 3 satajoš 1 povezana

Janjuš otkrio za koliko para je ušao u "eliti" Zavrteće vam se u glavi od cifre: Otkrio najpoverljivije detalje ugovora!
Kurir pre 34 minutajoš 3 povezane