Povezane vesti
Vučić: Ne mislim da je Deklaracija Skupštine Srbije o Srebrenici bila dobra
NIN 25.04.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da ne misli da je dobra Deklaracija Skupštine Srbije o osudi zločina u Srebrenici, koja je usvojena 2010. godine, iako u njoj nije pomenut termin genocid. Komentarišući izjavu lidera Pokreta… »
Vučić izjavio da ne misli da je Deklaracija Skupštine Srbije o Srebrenici bila dobra
Slobodna Evropa 25.04.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je 25. aprila da ne misli da je dobra Deklaracija Skupštine Srbije o osudi zločina u Srebrenici, koja je usvojena 2010. godine, iako u njoj nije pomenut termin genocid. "Ne mislim da je ta Deklaracija bila… »
Radio sto plus 25.04.2024
Komentarišući izjavu lidera Pokreta slobodnih građana (PSG) Pavla Grbovića, koji je ocenio da iako se u toj deklaraciji ne spominje reč genocid, “ne znači da on nije priznat”, Vučić je kazao da “svako ima pravo na svoje mišljenje” i da je… »
Beta 25.04.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da ne misli da je dobra Deklaracija Skupštine Srbije o osudi zločina u Srebrenici, koja je usvojena 2010. godine, iako u njoj nije pomenut termin genocid. Komentarišući izjavu lidera Pokreta… »
Danas 25.04.2024
Vesti dana »
Niški studenti planiraju blokadu više fakulteta: Rektorat da se oglasi
Radio 021 pre 28 minutajoš 31 povezana
Vanredno stanje u Južnoj Koreji: Kocka koja se predsedniku obila o glavu
Radio 021 pre 2 satajoš 44 povezane
Verbalni sukob ambasadora Rusije i SAD u UN zbog eskalacije sukoba u Siriji; Kac: Postoji šansa za dogovor o taocima
RTS pre 1 satjoš 19 povezanih
Predsednik Visokog saveta tužilaštva: Netačni navodi tužioca Stefanovića o tom savetu
Beta pre 58 minutajoš 15 povezanih